General Željko Sačić

Željko Sačić rođen je 19.02.1963.godine u Varaždinu, sada prebiva u Zagrebu, Štefanovec 55a, u obiteljskoj kući supruginih roditelja, po zanimanju je diplomirani pravnik, sa znanstvenim stupnjem magistra kaznenopravnih znanosti, umirovljen 2001.godine. Oženjen je sa suprugom Jasnom, otac je dvoje odrasle djece, kćeri Petre i sina Filipa.

Željko Sačić je maturirao u Srednjoj školi za unutarnje poslove u Zagrebu 1981.godine te je bio 20-tak godina zaposlen u Ministarstvu unutarnjih poslova RH na raznim radnim mjestima, od policajca, kada se školovao uz rad, kao izvanredni student na Pravnom fakultetu u Zagrebu, gdje je diplomirao 1987.g., do kriminalističkog službenika, nastavnika kaznenog i prekršajnog prava u Srednjoj školi za UP-a.

Željko Sačić, kao dozapovjednik Specijalnih snaga rep. Hrvatske se pokazao kao briljantan, u i ratnik koji se nije dao omesti niti u najtežim situacijama. Kako je u ratnim situacijama bio zapovjednik, tako je i danas u “mirnodopskim” situacijama. Hrvatska je pod pritiskom srpskih specijalnih snaga, i specijalnog rata, bačena na koljena, te je sa time uveden novi red i i posve novo stanje u Hrvatskoj. Nepismenima nevidljivo, i nečitko pismenima vidljivo i jasno.

Danas kada na prijete svi sredstvima specijalnog rata, uvijek je dobro imati na strani Dragovoljaca i Domoljuba magistra, koji je daleko upućeniji u ovaj nadrealni svijet, psihološko/specijalnog rata.

Upitno je zašto, u kadrove SOA-e ne dolaze ovakvi generali i Heroji, a zbog čega se zapošljavaju po babi i stričevima oni koji nam danas uzimaju kruh a sutra će na udariti na obitelj. Već udaraju, i to na obitelji malih ljudi. 100.000+ nas je umrlo…6790 je počinilo suicid.

Stric Ivan!

 

4 misli o “General Željko Sačić

  1. Mislim da je on namjerno zanemaren a mogao bi dati puno za Hrvatsku u miru sada i najvjerojatnije nije nikakav udbaški niti stranački kadar . Svaka čast genarelu Sačiću

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.