Obraćam se generalima i saborskim zastupnicima!

Obraćam se generalima i saborskim zastupnicima. Čujem na sve strane da se uvode u saborske procedure, razne stavke iz života Hrvata i saborskih zastupnika. Kada će se u saborsku proceduru uvesti nešto o nama ali ljudima a da na ne ide na štetu, i što se događa sa nama navedenima? Jel to nekakve testove riješavate sa nama, preko naših života? Što će naša djeca napraviti, ili što će i ostati? Umire nas deset-dvanaest dnevno? Ima li netko školovaniji od mene medicinskog tehničara, koji to može sprovesti veliko istraživanje?

Jer ovakav ritam života, može samo zla donijeti, nama malima. Istina je jedna, da su svi vojni veterani jednaki, i da se ovog istraživanja rezultati može podijeliti, u velike zemlje koje imaju također smrtne slučajeve, zbog Afganistana, Iraka, i drugih ratišta? Zbog čega trebaju umirati Dragovoljci i Branitelji, ako znao tko su neprijatelji bili? Je li Klemm išao tamo da bi se dokazao jakim, ili slabim? Mislim da je išao na vrata neprijatelju, zbog osobnih interesa. A sada gleda što je netko započeo da se može nadoštiklati. Ne zamjeram mu, no vidim kako ne može završiti to što je počeo. Jer Danajcima se ne ide na noge već ih se otjera. Čini se da je se našao među svojima.

Greška
This video doesn’t exist

Ako se pošalje dopis MORH-u da ročnici nose šajkače, nakon obuke onda nešto kod nas u Hrvatskoj nije u redu, jer nitko ne poduzima ništa. Zar nas je strah toliko od UDBA-e, KOS-a? Mene osobno nije strah, jer se vrag pokazuje onda kada je jak, i voli se prikazivati. A oni se pokazuju, jakima i to onda kada su ustrašeni. Treba ih pritvoriti. No tko je u stanju provesti lustraciju? Samo onaj tko je čist i nije bio u SK…malo je takvih u Saboru. Karamarko to nije u stanju napraviti, i laže svim silama da je netko i nešto, no zapravo je mali, premali da bi išta napravio. Isto je i sa Milanovićem, Pusić, Mesić…komunistički kadar vlada HDZ-om a pionirske marame će se uskoro vijoriti, ako ne budemo imali petlje, za promjene. Uzdam se u gen. Glasnovića, Sačića, Culeja, Petir i u sebe. Nas malih sve je manje kojih je nemali broj, no sjedimo doma, umjesto da smo na Markovu trgu.

Uskoro ne će ćemo imati sa kim više razgovarati o slavnim danima u Domovinskom ratu 1991-1995.

Stric Ivan!