O suzavcu u LBTG klubu!

Istup Bojana Glavaševića koji u ime SDP-a istupa o incidentu sa suzavcem u LGBT klubu, nije primjeren niti jestu niti vremenu današnje. A zašto? Jer kada je postavljena bomba u Vinkovcima nitko nije reagirao, osim pojedinaca, koji su ostali u šoku, i pratili istragu te sproveli svoju. Osim toga masa nepravilnosti, koje se događaju, kod nas, nisu primjerene niti mjestu niti vremenu. Četnička mržnja, koja je podržana od ovih homoseksualnih udruga nije ništa drugo do produžena ruka, ili “Crna Ruka”, koja djeluje, bez prestanka kod nas, i Herceg Bosni.

Greška
This video doesn’t exist

Sve što se događa kod nas kao da nije sa ovoga svijeta. Pitam se samo do kada će Hrvati šutjeti, i držati glavu u pijesku. Ako ja kao mali čovjek, bloger, Satnik T. Horvat, i njegov sin, možemo reagirati na ovakve stvari, i ako se pitam gdje i kada će stati umiranje Dragovoljaca, i Branitelja, i zašto nitko od odgovornih ne piše o tome, te zašto se ne istupa i ne pokaže revolt, spram svih kojima je u interesu naša smrt, već se bavimo nastranim udrugama onda je pilot aviona povukao ručnu kočnicu u zraku. I pada sigurno, na tlo, uz plamen, vrisak, i stradale.

Ok. Možda i jesu prioritet, ovoj vladi, i političarima, i drugi nevladinim udrugama, no jedno je jasno:

Od mržnje prema Hrvatima, i drugima koji su nesrbi, ne će ostati kamen na kamenu. Ako pukne jednom, biti će i to previše, od onoga, što su mislili da ih je sljedovalo.

Stric Ivan!

 

3 misli o “O suzavcu u LBTG klubu!

  1. Mediji nisu u rukama Hrvata, pa kad i komentiramo događaje , oni se ne objavljuju. Tu i postoji podjela, svak piše u svojim medijima. Kad vi napišete Vaš članak ja se s njim u cijelosti slažem i čini mi se da ne trebam dodavati slične misli. Neki drugi oblik borbe je potreban, jer oni stalno izazivaju, pa i suzavcem kod LGBT. Zlo osuđujem tko god ga činio.

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.