anigif

Prema izjavama iz nepoznatog izvora, rečeno je kako se radi na pokušaju izvođenja državnog udara, na vladu i Predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović. Kako SOA vrši istragu, ne bi me čudilo uopće da, se takav pokušaj organizira u njihovoj režiji, te da pođu pretresi i uhićenja, pored prisluškivanja telefona i praćenja Domoljuba Hrvata i Hrvatica. Naizgled Domoljubna organizacija, ustanova koja se bavi štelama, navlakušama, iznuđivanjem, pa i ovakvim nečasnim radnjama.

Greška
This video doesn’t exist

Naime ako su pod istragom SOA, general Glasnović Željko, Stiv Culej, i Damir Markuš, dobro je biti pripremljen za ovu budističku organizaciju, koji sve drugo rade osim onoga što treba. Ono što bi trebala raditi, to je progon i uhićenja četničkih ratnih zločinaca i njihovih jataka. Očito je netko dobro potegao alkohola, i ne može doći k sebi, pa miješa kruške, šljive i jabuke. Po zapovjedi, naravno. Do kada će trajati ovo opsadno stanje, kod Dragovoljaca i Branitelja, nije jasno posve, jer postajemo informirani, po životnim okolnostima.

Izvor: Duh ratnika

Stric Ivan!

Pod istragom SOA, general Glasnović Željko, Stiv Culej, i Damir Markuš!

3 misli o “Pod istragom SOA, general Glasnović Željko, Stiv Culej, i Damir Markuš!

 1. Iste optuzbe u EU vezano uz Brexit i izbor Trumpa. Sad bi trebalo biti jasno hrvatima u domovini i dijaspori da HDZ i klika ne zeli nikakve promjene nego nastaviti po starom.
  Znaju oni dobro pa predosijecaju kako je prosao bracni par CEUCESKU! Sto se pak tice
  Europske unije – vecina budjovana ne predvidja biti 2019 na izborima. Traze si druga
  mjesta jer znaju da ce se brojka drzava clanica EU prepoloviti ili ova EU podijeliti na
  srednju i i islamsko-zapadnu. Ova imena vrhuske spremaju se za rat ne prema Srbiji
  nego protiv vlastitog naroda.

  Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.