Ratni i mirnodopski zločin!

Svašta sam doživio u životu, no da se ovakva nezainteresiranost događa, u Hrvatskoj prema Braniteljima i Dragovoljcima, i da nitko od političara, ama baš nitko ne prigovara, ogromnoj brojci mrtvih veterana koja je ponekada i do deset-petnaest ljudi dnevno. Što se dogodilo sa ljudima u Hrvatskoj, što se dogodilo sa ljudima u svijetu? Jesu li postali svi vukovi jedni prema drugima, ili smo postali smrtni neprijatelji? Zvali smo se “braća po oružju”, a što se događa danas? Jedni prolazimo pored drugih i nemamo vremena ni za razgovor.

Jačanje četničkog pokreta, u Hrvatskoj je toliko poleta dobila, da ništa drugo nije u njihovu ciljnjiku vidljivo osim uništenja Hrvatske i hrvatskog naroda. Dominacija im je na prvo mjestu, i ništa nije drugo bitno, osim uništavanja Hrvata. Rajšićeva pekara, i Vukovar, kao i Škabrnja. Pokolji na Baniji i Kordunu, i na još 1500 grobišta diljem Hrvatske, je ogroman broj mrtvih i masakriranih Dragovoljaca i Branitelja. Pokolj u Lovasu zbog kojeg niti jedna osoba nije odgovarala, je najgori mogući zločin koji se može dogovoriti i odraditi na zločinački način. Stoga je potrebno razbuditi državne institucije, jer ovo ne vodi ka dobrom. Naše Dragovoljce i Branitelje zatvaraju, a oni, četnici, su zaštićeni kao bijeli medvjedi.

Greška
This video doesn’t exist

Čovjek je čovjeku vuk. To je definitvno. Ako smo stvoreni na Božju sliku da možemo svom bližnjem zabijati nož u leđa, onda čovjek ništa drugo zaslužio, već prokletstvo. Kao srpski “uebermensch/nadčovjek”. Jer nešto nije tada u genetskom kodu u redu, vjerovatno u Stanimiroviću ili Pupovcu. Po njima smo ništa drugo do životinje, jer se ništa ne mijenja kod nas u politici, a prema njima posebno. Jer i odgovara, situacija. Hrvatski parlament je postao bojno polje, koje dominira kao i 1991, neprijatelj nas drži u okruženju. Naši Domoljubi su u okruženju. Nitko ne smije više niti zinuti protiv vlade rep. Hrvatske, jer nam dolazi Policija na vrata, kao i na svaku rečenicu, protiv četničkog SNV-a. Oni dolaze i ispituju po par sati. Nešto nije dobro, definitivno u rep. Hrvatskoj. O zdravstvu posebno poglavlje, treba napisati jer, nije NORMALNO, da se nitko ne brine, o Braniteljima i Dragovoljcima, u Hrvatskoj, i da ništa nije kako treba, postavljeno od min. Branitelja pa nadalje. Ako se ima novaca za knjige Gay Pride-a, a za Dragovoljce i Branitelje ne, onda je u redu zapitati se i to. Ako se uputi nekakav prigovor, ili nekakvo zamjećivanje o nepravilnostima, i ako se dogodi i to da dnevno umiremo u srcu i duši, i da nam prijatelji odlaze, bez povratka, kakva je onda ovo rep. Hrvatska? Ne zaboravite: Sve je ovo jedna zemlja, svi žanjemo ono što posijemo. No NIKADA niti jedna komisija, nije pregledala niti Geiger Muellerovim brojačem prošla, bojišnicama Hrvatske. Nije u redu niti to, ako se nazove nukl. Elektrana Krško, i ako nakon pola sata razgovora ne reagira nitko, za pomoć Slavoniji, i drugi bojištima, jednostavno zato što NIKOGA ne zanima tko je ozračen jer nam je lakše držati glavu u pijesku, već vani, i gledati svojim očima. Čini se kao da se radi o kontroli, nas Dragovoljaca-živih. HRvatska je na kostima i krvi sagrađena. Nije li dr. Ante Starčević kazao: Živimo za Hrvatsku, ne umirimo za nju. Pa čitava Hrvatska je postala groblje kostiju. Humak do humka. Nije li toga i previše?

Ovakva nebriga, se dakako može upisati u genetski kod, pa će na generacije, biti složenije, i hladnije jedne prema drugima. Posljedice će se osjećati stoljećima iza nas. Zar nam nije dovoljno što nam truju vodu, Fluorom, da nam djeca budu izfeminizirana, i nedovoljno aktivna te borbena, u slučaju rata. Tko će braniti Hrvatsku sam Bog znade…

Stric Ivan!