Lijek za rak imaju a ne daju! Čuvaju ga za bogate…

Ne daju lijek za rak a imaju ga. U to sam siguran. Previše je ljudi umrlo od te opake bolesti. I prije toga se je umiralo. Primjera radi samo, od rata na ovamo je umrlo 100.000 branitelja i dragovoljaca. Od radijacije, je umro veliki broj ljudi, nakon rata, i žalosno je što i sa braniteljima nitko nije vodio računa. Kako će tek o civilnim osobama. Loš HZZO, kao i loša državna politika u Hrvatskoj. Očaj jad i bijeda. Nije loše stoga predvoditi i veći skup na Markovu trgu, jer loše političko vodstvo, će nas odvesti u tamu iz koje nema kraja niti vidika. Bez svjetla nema niti pogleda niti cilja pred nama…loš odabir je uvijek loš, tako da se ne varamo.

Trovanje u Slavoniji

Greška
This video doesn’t exist

U ratu je poginulo deset autobusa Ivana i Ivanki, tako da se, ovom broju može dodati još imena nevinih osoba koju je odnijela opaka bolest. Stoga zbog ove letargije, koja vlada kod nas, sram me je uopće uzimati ikoga za primjer osim sebe, jer kako ispada, i kako osjećam pod prstima, u duhu čini se da meni kao i drugima ne preostaje mnogo vremena, niti za razmišljanje niti za odluke. Savez komunista i odgoj u kući jako puno govore, o onome što je danas zaboravljeno. A to je da zlo postoji, i da su temeljne vrijednosti narušene i to trajno.

Karcinom, jeste pošast, koja vlada svijetom i u nas, no pitanje je tko je to posijao, od 1991-danas. Zna se tko je odgovoran: komunist, četnik i hrvatski Juda.