Merčepu sedam godina zatvora!?

Vrhovni sud povisio je na sedam godina zatvorsku kaznu ratnom pomoćniku ministra unutarnjih poslova Tomislavu Merčepu kojega je zagrebački Županijski sud u svibnju prošle godine osudio na pet i pol godina zatvora. Merčep je osuđen da kao zapovjednik postrojbe poznate kao merčepovci jer nije spriječio zločine nad srpskim civilima.

Pakiranje Tomislavu Merčepu se nastavlja. Kazna koja nije dostojna čovjeka, njegova nivoa. Dakle sve što se ima za kazati jeste: Sramota Hrvatske Države, je naše sudstvo, i drž. odvjetništvo. Niti Policija nije bolja. Liče na estradne zvijezde, iz bivše Jugoslavije. Skupa sa njima se mogu pokrenuti i obavještajne službe i i njihovi aparatčiki-(sluge) koje su naše Dragovoljce, Branitelje, i Heroje potrpali na marginu postojanja, življenja i funkcioniranja.

Greška
This video doesn’t exist

Ovaj sistem je UDBA-ški, a dokaz u tome jeste i to što nitko to nije osporio do danas. Tvrdnje Manolića, Perkovića i drugih bandita, da je Hrvatska stvorena na UDBA-ški temeljima, i te kako pridonosi tvrdnji ovoj činjenici, da se Heroji Domovinskog rata, zatvaraju, progone i ubijaju.

Zaboravljaju svi, kako je bilo : Ili ja ili on…taj trenutak bi se definitivno dogodio kad-tad!

Strah ulazi u Dragovoljačku i Braniteljsku populaciju, svaki danom sve više. Na grobljima nas ima više od 100.000 od 1992 godine. Poumirali smo prirodni putem a 6.790 suicidom. Smrdoslavija, je ponovo pred vratima, a čini mi se, jednom kada nas ne bude, da će biti ponovo rata. No tko će to braniti, je upitno, kada Sokolovi odu, na put?

Žig

2 misli o “Merčepu sedam godina zatvora!?

 1. Merčep se je borio za Hrvatsku Državu isto kao što su se i Ustaše borile, samo za duplo veću Ustaše su se borile.
  I tek tada će se znati prava ISTINA Ustaškog Pokreta, prava ISTINA njihove borbe, prava ISTINA njihove žrtve zašto su se oni borili. Priloženi link o tome najbolje govori.

  Postavlja se Hrvatima jedno ozbiljno pitanje, a to je: Dali je dr. Ante Pavelić u siječnju 1929. godine kada je osnovao Hrvatsku Revolucionarnu Organizaciju Ustaša HROU tada mislio da će on ovom riječu USTAŠA poistovijetiti s imenom HRVAT ili HRVATSKA? To pitam zato što imamo šestero djece, dvoje rođeno u Parizu, Francuska, četvero u San Franciscu, California. Svakog puta kada svojim školskim kolegicama i kolegama kažu da su Hrvati, dobiju odgovro da su Ustaše. Mnogo puta su me djeca pitala da im pojasnim razliku izmegu biti Hrvat i biti Ustaša. Uvijek sam im odgovorio da tu nema nikakove razlike, osim ako si Ustaša onda si DUPLI Hrvat, ako si Hrvat, onda možeš biti svakakav kao što je danas Mesić i njegovi DERNEKAŠI,

  Na znanje onima koji još ne znaju ili ne žele znati zašto su se Ustaše borile.
  http://otporas.com/na-znanje-onim-k…se-ustase-borile/

  Iz prve travanjske “DRINE” 1960. poslije Poglavnikove smrti
  http://otporas.com/iz-prve-drine-po…glavnikove-smrti/

  Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.