Čuvajte živce jer stvari nisu nimalo jednostavne!

preuzmi

Pomirba je u tijeku, a to znači da se sve pobjede predaju Srbima i četnicima da bi oni mogli pirovati kako oni hoće, te stoga svaka potpora živućim Dragovoljcima i Braniteljima, dobro došla. No stvar je u tome, da pomirba sa nekakve druge strane znači i umiranje, te ispunjenje njihovih zahtjeva. Kolinda Grabar Kitarović je najobičnija izdajnica koja nema skrupula koliko je “crno za noktom”, a pošto cijeni Stanimirovića, i Pupovca, nema odgode, već ih po gradovima proglasiti “Persona non Grata”, jer četnička govna nam ne trebaju kao i Predsjednici i Predsjednica koja likuje nad smrtima našim. Ako je on Staniirović, dobročinitelj, onda je svaka postavka krivo postavljena, a zato su direktno odgovorne Tajne službe na čelu sa Karamarkom, velikim hrvatinom, koji ne zna tko mu je iza leđa, a do kraja priče će sve izaći na vidjelo.

Greška
This video doesn’t exist

Ako je normalno da se jedan Hanžeković ukopava u prvi redovima u crkvi, četnicima daju ordenja, onda nije zgorega i pomisliti, da dolaze i gore stvari od ovih. Čuvajte živce jer stvari nisu nimalo jednostavne, a po meni moglo bi i krvave biti. No za nas Domoljube čaša puna otrova, a za njih bol koja ne može proći. Lovas kao da nije postojao i njegovo orgijanje koje na svima izaziva mučninu. Domjenci sa Predsjednicom, i sa drugim poltronima, se vidi kao krajnja nužda. On generalizira stvari, da su se svi Hrvati izmirili sa njim i četničkim pokretom. Ovi putem im poručujem sa ove stolice i računala, da ih ima koji se nisu pomirili niti ne će. Stoga budimo pametni i udarimo četnike tamo gdje ih boli a to je zapišani: Sv. Savo, i sotonistička tvorevina SPC, koja ih nije osvijestila jer ne vjeruju u Krista, već u svinjara, bez obraza. A čini se da im je navika koju su dobili u crkvi zla, postala navika te djele savjete drugima, u Saboru pa i narodu.

Ostajte spremni, jer je ovo samo mali biciklić njihov probni da bi se ispitale reakcije naše. A vozaju ga svi. Od pijanih političara HDZ, SDP, i drugih parakomunističkih formacija!

Obraz K. G. Kitarović se vidi po tome, i njen intelekt. Na mene će vjerovatno skočiti, jer sam mali bloger, a podguzne muhe poput četnika koji su klali i odobravali klanja, će biti njeno društvo, jer drugčije ne može. Ne da ne zna. Već uživa u patnji nas Dragovoljaca. Ne dao Bog većeg zla, već susreta sa njom.

Ponizila nas je skroz. Oni koji su joj stvorili, priliku su sa njom i rukuju se na slici. Nedostaju Vučić, Dačić, Nikolić, i Đinđić.

Kažu ljudi: propala kao kukuruz kroz vreću.

Stric Ivan!

Jedna misao o “Čuvajte živce jer stvari nisu nimalo jednostavne!

Komentari su zatvoreni.