Pliva!? Tisuću pitanja oko nje!

U Plivi su radili formulu za paučinu te vrste sa zapaljivim svojstvom u smislu da organe spali i uništi te nanese povrede centr. nervnog sistema. Posljedice su velike bile posebice na Braniteljskoj populaciji u Vukovaru, Tovarniku, Lovasu, i drugi mjestima oko Dunava i Podunavlja. Baranjska sela su također bila napadana sa paučinom i usljed toga su se rađala djeca sa malforacijama, izraslinama, kao i poremećajima usljed kojih su se razvijali karcinomi svih vrsta i boja. Da ne bi duljili, Pliva ne daje informacije o tome, jer bi to bio krah i slom povjerenja u hrvatskog farmaceutskog diva. Bacali su i plastične bombe, tako su ih zvali, jer su nalikovali na vrećice od najlona, i koje su na dodir palile, kožu te uspavljivale. Nadalje, postoje i granate od osiromašenog urana, koje su se uvozile iz Rusije, te stoga zveckanje oružjem nije nepoznat pojam kod nas u Slavoniji.

Opekline koje su nastale dodirom tih vrećica su postale vremenom smrtonosne te su posljedice istoga kova bile. Nervni sistem je bio ugrožen definitivno, i tok mišljenja, je bivao isprekidan, tako da su posljedica  za osobu koja je otrovana bila katastrofalna, uz “poboljšanje” koje se dobije kada se piju alkohol i lijekovi u veliki količinama. Ta navodna organska materija u vidu paučine, koja je tragala za tkivom ljudskim je do kraja priče postala opaki otrov koji nije imao za cilj ništa drugo do uništenje čovjeka i jedinke. Vrlo opasna kombinacija. Može se kazati da su kombinacije otrova koje su dolazile iz Srbije, slučajno iz Plive i drugih zemalja, ništa drugo do agens koji se inhibira u organizam, putem krvi, znoja. Nadalje.

Ne postoji institucija u Hrvatskoj koja bi poduzela, korake koji bi do kraja rasvijetlili priču o trovanju u Slavoniji. Ipak ne treba smesti sa uma jednu stvar, da je Pliva bila najveći proizvođač lijekova u bivšoj Jugoslaviji, i najveći dobavljač za JNA, počevši od autoinjektora, bojnih otrova koje je Pliva razvila u tajnosti. Državno povjerenstvo ne postoji za istraživanje ovih stvari. Ove pojave događanja i sve smrti oko 1991 imaju pečat državne tajne. Čuvari koji imaju podatke o ovim tajnama, su najgori izdajnici koji postoje u Hrvatskoj, jer gledaju kako Dragovoljci i Branitelji umiru a podaci se ne daju javnosti na uvid, već od svega toga profitiraju, oni koji uživaju u Kultu Smrti, a to je jedna jedina, organizacija koja se zove: Crna Ruka!

Njoj su članovi i Hrvati i četnici, kao i komunisti i UDBA, KOS, jedno vrlo šaroliko igralište, koje će koštati Hrvate, velikog broja života i uloga kao što su: prosperitet, Domovina, Teritorij.