Tenzija ka velikom pogromu Dragovoljaca u Hrvatskoj!

Bogati su postali bogatiji, a siromašni siromašniji. A možemo i kazati da smo usrećeni i sa 200 bogatih obitelji, kao i sa njihovim potomstvom, koje primjerice troši 250.000 kuna mjesečno, na mobitele, da bi se recimo, čuli sa ocem koji je u zatvoru bio, zbog pljačke, pronevjere, i drugih nepodobština. No da vas obavijestim…danas ih ima 300. Pljačkaša sva sila oko nas, u Hrvatskoj, uz tajkune, kriminalce, političare, koji nam kroje sudbinu i kapu od rođenja naših potomaka do danas. Sva sila UDBA-ša i KOS-ovaca, aboliranih četnika u Hrvatskoj, ratnih zločinaca kojima nije nedostajala dlaka sa glave u “polupravnoj-polufunkcionalnoj hrvatskoj Državi.” Mi smo i dalje stoka sitnog zuba. No ako već moram birati radije bih bio čuvar sa čuvarima i uništio komuniste, četnike, UDBA, KOS, i sproveo lustraciju u Hrvatskoj. Najveća stoka je Stanimirović koljač iz Lovasa i Vukovara, koji dobija orden za dobročinstvo, od K.G.Kitarović.

Ne smeta Predsjednici niti zveckanje oružja, niti umiranje Dragovoljaca i Branitelja. Ne smeta joj ništa. Bezćutna i bezosjećajna za svoj narod, ide i dalje u Beograd i na mobilnoj je telefoniji sa srpskim Predsjednikom, Premijerom i ministrom MUP-a Srbije. Ok. O kakvim bilatelarnim odnosima pričamo ako nemamo srca za vlastiti narod? Meni četnik nije bitan. Je li ijedan Političar priveden? Je li ijedan četnik priveden? Je li ijedan ratni zločinac procesuiran? Nije. I u skoroj budućnosti se to ne će dogoditi. Svako jutro prije zore nas je pet do sedam odlazilo, na posljednji počinak. A do kraja dana još devet. Užas koji iz kreveta izlazi nevidljiv, u vidu smrtnog daha. Dragovoljac u vreći, a Danajac, kroz vrata, optočen zlatom, za nagradu jer je umirio Dragovoljce, te si pripremio put za nekakvu drugu Srboslaviju.

Nije još gotova priča, dok god živimo, no kad pritisnu i vratit će im se jednako brzo kako su i prispjeli. Nije sve sa ovoga svijeta. Kao što i Anđela ima oko nas, tako ima i zloga. Satira, sarkazam i drugi načini komunikacije su najveće zlo u nas. Stoga se ne čudimo što umiremo zaboravljeni, a niti jedan liječnik se nije prihvatio, izraditi kartu uzroka i posljedica umiranja Dragovoljaca. Niti jedan Psihijatar se nije prihvatio izrade te karte, jer se velika zvijer skrila u pozadini priče, i guta nas male. Onako kako je to oduvijek bilo, nije niti će biti. Ali ide i ima tenzije ka velikom pogromu Dragovoljaca. Jer kao što rekoh u USA bi odavno već reagirali i napravili istragu i peteročlanu istražnu komisiju, te sproveli postupak. No da stvar bude bolja, kod nas bi se pojavile osobe, koje su, toliko elokventne i prilagodljive, da bi se kao kada gledaju RTL program složili da je serija koju gledaju dobra i da nema setnje u emitiranju programa. Po njima nema zloćudnog u tome svemu. Na žalost jeste takva situacija, no treba se otimati svakom tko nas pokušava zavesti, opljačkati, uvesti u svijet koji nije poznat. Svaka ekskurzija je opasna i skupo se plaća.

Juda do Jude. Izdajnik do izdajnika. Isus je imao jednoga koji ga je prodao. Dragovoljci ih imaju po pet na svakog iz Dragovoljačke populacije.