Pljuska K.G.Kitarović žrtvama Lovasa i Vukovara!

Kako nikoga ovo ne pogađa u hrvatskoj politici!? Stanimirović je dobio priznanje iz ureda K.G.Kitarović, i mislim da je posve jasno za koga Predsjednica igra. Služavka kao ona pokazuje iz dana u dan sve ono što joj leži na srcu, umu i duši… Sramota hrvatske politike, skupa sa prethodnicima Mesićem i Josipovićem, i većinom u Saboru, kao ona nije ništa drugo zaslužila već da ju se uzme za ruku i odvede u Lovas, gdje su žrtve morale ići kroz minsko polje. K.G.Kitarović nije ništa drugo zaslužila već da je se uzme za ruku i odvede na Ovčaru neka proživi bar jednu smrt, i zarobljavanje i maltretiranje u logorima u Srbiji, kako su doživljavale žene njene dobi.

Greška
This video doesn’t exist

Jednako tako bi trebala i proživjeti smrti prilikom opsade Vukovara, maltretiranje četnika i silovanja. Silovatelji hodaju Vukovarom, a članove Stožera za obranu Vukovara, ispituju na Policiji, osobe koje su ih u logorima razbijali i maltretirali, ubijali. Čini se da njoj to kao partizanskoj unuci ne znači ništa jer je iz dobrostojeće obitelji. Smrti Dragovoljaca i Branitelja su najsumnjivija poglavlja u novijoj hrvatskoj povijesti. Preko 100.000 je umrlo, a nitko nije od liječnika ili psihologa podigao glas, te objasnio ovaj fenomen. Nakon 1995 ništa nije poduzeto u smislu sanacije bojišta, te istraživanja rezidualne radioaktivnosti kao i bacanja bojnih otrova u paučine i u drugim agregatnim stanjima. Žrtve se broje dan danas, a nitko iz institucija ne može i neće skinuti oznaku”Strogo povjerljivo-Vojna tajna”, jer im nije u cilju uništiti gigant PLIVA, koji je te agense proizvodio i koji nikada zato nije odgovarao. PLIVA je bila najveći dobavljač bivšoj JNA. Još nešto? Jednostavno laički kazano, što je manje Dragovoljaca, i Branitelja, i Heroja, prije će zaživjeti Srboslavija, sa nekakvim napirlitanim “srpskim Kraljem”.

kgk

Ako se on pojavi, na tronu, ustat će i Eugen Dido Kvaternik sa ekipom Hrvata, te organizirati, iznova eutanaziju srbskog zlotvora, i krvnika hrvatskog naroda. Povijest se ponavlja, i zato budimo pametni, i počistimo redove naše, a potom njihove koji su puni četnika, izdajnika, komunista i krvoločnih zločinaca.

Za Dom Spremni!

Jedna misao o “Pljuska K.G.Kitarović žrtvama Lovasa i Vukovara!

Komentari su zatvoreni.