ŠOKANTNU PRIČU O PREDRAGU MATIĆU KAO LAŽNOM BRANITELJU ISPRIČALI SU VUKOVARSKI HEROJI!

10959778_1550110741914518_1699522498452796830_n

Nitko ga od nas ne poznaje. On bi čuo priče po birtijama i onda bi sebe stavljao u svoju knjigu kao da je to sve on radio,kažu.

Pogledajte kratak video uradak ispričanih priča vukovarskih dragovoljaca koji svi redom govore kako je Predrag Matić lažni branitelj.

Predrag Matić je dobio devet(9) odličja kao “Vukovarski “heroj”, dok veliki broj vukovarskih legendi Domovinskog rata nisu dobili ni jedno, a sigurno su ih zaslužili za razliku od kako navode, lažnog branitelja Predraga Matića.

Postavlja se pitanje:

-Hoće li itko od hrvatskih institucija pokrenuti istragu te ukoliko je sve istina ono što tvrde vukovarski ratnici, pozvati Matića da pojasni sve izrečene optužbe od strane veterana Vukovara. Predrag Matić ima i odličje za teško ranjavanje, a mnogi veterani Vukovara se pitaju, kako?; kad ga nitko nije ni vidio da ratuje u Vukovaru niti je itko vidio da je ranjen. Moguće da i novi ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved kao prekaljeni ratnik otkloni sve sumnje u to pozivanjem Matića u ministarstvo da mu Matić pojasni gdje i kada je ranjen. Nikako nije moguće da se na vukovarskom ratištu dogodi takvo strašno ranjavanje, a da to nitko ne zna. Ostaje za vidjeti što će poduzeti hrvatske institucije na osnovu svjedočenja vukovarskih veterana koji su dali izjave za Tv emisiju Bujica o Predragu Matiću “Fredu” kao lažnom branitelju.

Izvor: Dobri duh Hrvatske

Jedna misao o “ŠOKANTNU PRIČU O PREDRAGU MATIĆU KAO LAŽNOM BRANITELJU ISPRIČALI SU VUKOVARSKI HEROJI!

  1. Ako je to istina za Matiča takovih u Hrvatskoj ima više od pravih istinskih branitelja sa prve linije obrane koji nisu dobili nikakovo priznanje ni odličje več samo uvrede i teške boli koje nose u sebi. Jer mnogi su uzeli pravim braniteljima sve što su čuli u krčmama kada smo se vračali sa terena i time se hvalili da su upravo oni bili na tom punktu obrane strave pa sam i ja naišao na takvog u svom malom mjestu gdje se sve zna i stavio mu pištoljsku cijev u usta i skoro ga ubio da nije bilo mojih istinskih prijatelja možda bih to i učinio ali su mi oni rekli da si ne mažem ruke jednim prevarantom koji nije čuo mi metak kako opali a bio je kako ih ja zovem podrumar a na kraju bobio veča odličja činove i sve ostale povlastice koje je ukrao nekom istinskom branitelju koji je prošao pakao u samoj obrani a sada proživljava u svojoj domovini za koju je od srca davao i svoj život na oltar domovine proživljava i mnogo teže dane od samog obrambenog rata, jer ovo se zove ubojstvo i masakar pravih istinitih branitelja. Amen.

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.