Proganjaju Heroje Domovinskog rata, kao da nikada nisu uzeli oružje i branili svoj Dom.

12799025_833705253424010_5000318192124524250_n

Zabranjujem umiranje Dragovoljaca i Branitelja, jer nas je premalo ostalo. Zabranjujem umiranje Heroja Domovinskog rata, jer djeca ne će imati od koga učiti. Zabranjujem obiteljima Dragovoljaca i Branitelja, te Heroja Domovinskog rata raspadanje, jer ih je ionako premalo. Nesrazmjer, neistina svuda oko mene. Pa zar je moguće da sam Don Quihote koji juriša na vjetrenjače, sam samcat!? Čini se da jesam. Jer je Sancho Pansa, zalutao sa ženom UDBA-ša. Nije dovoljno susjedima reći: Dobar dan!- treba ponekad se zapitati što ili tko ih je zatvorio u njihove stanove i kuće, koja je to sila otuđila ljude jedne od drugih, što im se to dogodilo?

Pamtim vremena kada su na vinkovačkom Korzu prolazile od 17 sati do negdje 22 sata, nekoliko tisuća ljudi, žena, djece, muškaraca. Jednostavno za takvo što im nije trebao novac, jednostavno su bili tamo jer su to htjeli, željeli. Danas takvo što nije moguće…u ovakvim “Vučjim vremenima” kada je sve tuđe draže i ljepše, nego ono što imaš i posjeduješ. Podijeljeni smo više no što mislimo da jesmo. Strahota podjela, strahota siromaštva je odavno pokucala na vrata. Strahota umiranja Dragovoljaca i Branitelja, i nestajanje Heroja je tu…No nije sramotno biti siromašan. I sam sam takav. Sramota je živjeti na leđima sirotinje, živjeti od njihove kune, od njihova rada i naivnosti!

Niste vi tajkuni ništa pametniji od čovjeka na kontejneru. Poznajem ljude koji starogrčki prijevode na latinski jezik, i pišu tim pismom kao što vladaju hrvatskim jezikom! Poznajem ljude, koji imaju veće srce nego vi svi skupa, a običan je smetlar. Taj čovjek kojeg poznam nikada nije prošao pored mene, a da nije pozdravio-Bog Ivane! Nikada mu se nisam smijao na poslu koji radi, nikada ga nisam ponizio, dapače, pozdravio bih ga, ako sam imao par kuna viška popio bih pivu sa njim! To se za vas ne može reći niti tvrditi. Tko god kaže da ste vi tajkuni ljudskog roda, taj ne vidi dalje od nosa, za kojeg ste ga povukli i nahuškali protiv nas!

Greška
This video doesn’t exist

Žalost tuga i jad hrvatskog naroda! Hrvatski jal je došao do točke ključanja, no treba se smiriti i to izdržati, jer i tu točku pucanja netko postavio, netko tko nas pozna u dušu. Ali ne treba više od Boga tražiti pomoć. Bog nam je pomogao u ratu time što nam je podario vukovarske heroje-Blagu Zadru, Marka Babića, Ivana Brdara, i sve one Heroje koji jesu ili nisu sa nama. Mislim da je red došao na nas, sada već malo starije muškarce i žene, koji smo prošli rata i vidjeli da nismo posao odradili do kraja. Proganjaju Heroje Domovinskog rata, kao da nikada nisu uzeli oružje i branili svoj Dom. Ima li to smisla ikakvoga? Smislu se gubi trag, odnosno, komunisti žele da izgubimo smisao i pojam življenja, kako bi lakše vladali. Žele da izgubimo ciljnu nit, da bi shvatili lakše svoju prazninu i u nju povukli sve nas koji smo dali obol za stvaranje hrvatske Države. Nije UDBA stvarala Hrvatsku. Već ju je stvorio čovjek mali koji je srčano išao naprijed i nije se plašio niti biti povrijeđen. UDBA si može samo laički rečeno,(poduvati) napraviti otklon u stranu, jer drugo nisu niti zaslužili. Neljudi i zvijeri su bili pa tako im i nastranosti nisu daleke. na koncu svim zvijerima dođe na naplati račun…kao što je došao i Ratku Mladiću u vidu 4 mala crnca od dva metra, koji su ga rastrgali, prekrojili i skrojili, kako njima paše. Toliko lijepo sad se glasa, da su to strahi…

Kako kažu Slovenci?: Pa Slovenci kažu: Lahko prihajam!