Malo o estradnim umjetnicima i grupama!

sotona-nas-sprjecava-da-proslavimo-boga

Danijela Martinović, ”Magazin”, “Colonia” iz Vinkovaca, koju ovdje navodim jer su dojučerašnji sugrađani kojih se srami svaki pošteni Hrvat. Nadalje. Jacques Houdek, Jelena Rozga, Vladimir Kalember, Rajko Dujmić, Mile Kekin, Petar Grašo i drugi estradni umjetnici odlaze u Beograd i srpske destinacije po srpske dinare i eure, bez stida srama i osjećaja sućuti, za žrtve poginule u Domovinskom ratu…Takovi “nazovi” Hrvati i Hrvatice, su oni koji samo čekaju dan kada će se prozvati Srbima i srpskim slugama, judama i šljamom najgore vrste. Nije to sve. Njihov naum i namjera nije toliko jasna malom čovjeku no kada se pogleda malo dublje i kada se pročitaju autori koji u svojim djelima otvoreno pišu o sotonizmu Hrvata a osobito u estradnim vodama, možemo naći i njihova imena navedena otvoreno i jasno napisana i to pod poglavljima koja nedvosmisleno upućuju na takvu ogavnu pojavu kod nas. Jedan od tih spisatelja jeste i Mladen Lojkić koji je uz Emila Čić, jedan od posljednjih Križara u Hrvatskoj, koji otvoreno prepoznaju, registriraju i objave javno sotonističke pojave i utjecaje kako u masoneriji tako i u svim drugim vodama. U Vinkovcima su se održavale i crne mise. No oni koji su ih održali su otišli davno iz grada. Jednostavno su protjerani, i nikada se nisu više vratili. A ako i kao turisti naiđu, odmah je svima jasno zbog čega su dolazili, te dobiju nogu u stražnjicu.

Nije stoga niti suvišno navesti niti rock atrakciju iz Vinkovaca “Majke”, koji su od početka svoga djelovanja imali više desetaka smrti pod jako sumnjivim okolnostima. Sjetimo se samo smrti tri prijatelja u automobilu “Buicke” u Bosutu, kada su se sjurili sa njim na dno. Automobil je bio sav u električnim pomagalima i opremi, tako da je isti trenutak elektrika prestala raditi, a njih trojica su se utopili. Licemjerje Bareta je toliko veliko bilo te se kleo i kune se dan danas u prijateljstvo, samo da bi dobio gram kokaina. Izvcarao je sve one za novac sa kojima se sreo. Nakon toga su uslijedile smrti mladića i djevojaka u Vinkovcima, a potome kako je rasla njihova popularnost u Hrvatskoj rasla je i smrtnost diljem Domovine. Nakon toga je uslijedila smrt Mirjane njegove prve supruge.

Upozoravan je bio više puta da bi trebao prestati sa ovisničkim igrama, jer bi netko mogao stradati od njih dvoje. Rečeno je njemu osobno i to u vlaku za Sarajevo na putu za koncert. No nije imao volje niti snage, jer je takav bio cijeli život. Ljigav oduran i ovisnik o paklenim supstancama. Za ništa se nikada nije borio, a uništavao je sve odreda. Onoga koga nije uspio uništiti, je brzo otvarao oči i Bare bi tada izjavljivao da je progonjen, i bježao je svim silama od takvih osoba. Nakon Mirjane je bilo još desetak smrti u Vinkovcima. Ostala je tuga i tragedija za njima, u obitelji i prijateljima. I osjećaj stida. Jer Policija nije odradila svoj posao kako treba. Naime. Da je Ruža Tomašić prijavila Policiji Bareta, i da je ista odradila posao kako treba i da je uz onog dilera sa Korčule uhitila i Bareta, spasila bi bar više desetaka života. Vrag ima pipke svuda a vidi se da droga dolazi iz Srbije, iz Arkanova klana, tako da je malom krugu ljudi u Hrvatskoj jasno odakle zlo dolazi.

Ovi gore navedeni estradni umjetnici su izaslanici zla bili i ostali. A postat će još i veći jer njihov moto nije ljudski niti iskrenošću vođen, ljubavlju, Bogom, Domovinom, i na koncu takova ekskurzija završava nesrećom u obitelji njihovoj, i bližoj okolini. Tko sa četnicima i Srbijancima (danajcima) tikve sadi o glavu mu se obijaju. Vrlo opasna igra koja je vidljiva onima koji oči imaju. Oni koji su slijepi ili slabo vide, njima nitko ne može pomoći. Oni na koncu puknu i pronađu se na tlu izgaženi od istih onih koji su ih uveli u te vode. Čuvajte se Danajaca, koji darove donose, pa makar to bilo u “lijepoj” pjesmi.

Jedna misao o “Malo o estradnim umjetnicima i grupama!

Komentari su zatvoreni.