Podlo miješanje srbijanske politike u unutarnje poslove Hrvatske, zbog HOS-a!

Ako hrvatska Vlada želi da za ozbiljno shvatimo njihovu osudu nacifašizma u Hrvatskoj, neka za početak donese odluku o uklanjanju spomen ploča HOS-vcima sa ustaškim pozdravom “Za dom spremni” u Jasenovcu i Kutini i neka zabrani rad svih udruga koje u svom grbu imaju “Za dom spremni”, neki su od uvjeta Miodraga Linte.

Hrvatska vlada ako pristane na ovaj uvjet koji je direktno miješanje u unutarnje poslove Rep. Hrvatske, i u integritet domovinskog rata, značit će konačan pad politike vladajućih stranaka i K.G.Kitarović. Pored svih špijuna svih boja, nacija i vjeroispovijesti te svih mogućih naputaka po kojima moraju raditi i činiti zla, i iz svih zemalja svijeta, dobijamo još jednu pljusku od srbijanske nacifašističke politike, koja nikome nije donijela dobra u zadnjih 100 godina.

Greška
This video doesn’t exist

Politika Ilije Garašanina, je i dalje prisutna kao i srbočetnički pokret, koji nije nikada odustao od zadane granice Karlovac Karlobag Virovitica, dakle stalna opasnost od upada preko granice državne postoji jer su preduvjeti ostvareni specijalnim ratom, i te kako prisutni a oni pri tome osnaženi rezultatima koji su pogubni po hrvatski narod. Ovi navodi i nalozi jako uznemiruju jer su još uvijek u svijesti prisutne notorne morbidne četničko orijentirane srpske politike,krvoločne, i gladne mrtvih tijela Hrvata,kako u Hrvatskoj tako i u Herceg Bosni. Još neizbrisiva sjećanja, i želje Pupovca i Stanimirovića da se raskopavaju grobovi Hosovaca, koji su pored ZNG, Policije i SJP, te Domobrana, najveći Heroji domovinskog rata.

Jedna misao o “Podlo miješanje srbijanske politike u unutarnje poslove Hrvatske, zbog HOS-a!

Komentari su zatvoreni.