Kronologija užasa!

Featured Image -- 8521

K.G. Kitarović, uspješno igra preferans sa srpskim političarima, dok naš Heroj T. Merčep mora u zatvor. Ona se čuje sa srpskim političarima, putem mobitela i privatnim porukama, dok naš gen. Željko Glasnović biva proganjan od suda BiH, te je na popisu dragovoljaca, koji trebaju biti procesuirani. Stoga otvoreno pitam javnost koja čita ovu stanicu, ima li to smisla ikakvoga? Rasprava je u tijeku, no odgovora nema, niti u medijima niti igdje, jer je činjenica, da nam Heroji moraju u zatvor i bivaju proganjani. Smrti Dragovoljaca nju “interesira” kao lanjski snijeg, jer “nije podložna manipulaciji”, no bitno je da je zovu lijepa Plavka, što nema temelja niti osnova nigdje, niti je ikada postojao. Ako ću biti iskren kao do sada, i nastaviti pisati, moram kazati otvoreno da sam se 100 puta pokajao zbog glasa, kojeg sam dao njoj. Jer od 4 Predsjednika koja smo imali…3 od njih su imali štikle. To je sve što imam za kazati o njima.

No šalu na stranu ovo je gola istina. Jer kako drugčije objasniti podložnost posljednja 3 Predsjednika srpskoj politici, najogavnijoj koja je postojala na kugli zemaljskoj. Od posljednja 3, sva tri su nosili štikle. Što poduzeti u svezi toga osim rastegnuti žice i rasplesti sve jude izdajnike i odvojiti ih kirurškim, psihološkim putem i udariti ih tamo gdje ih najviše boli. Jer kada je bitka jedan na jedan, tada je neravnopravna u srpskim očima, no kada je bitka 100 na jedan onda su Srbi veliki narod, i najveći ratnici.

Greška
This video doesn’t exist

Jadan je onaj koji se oslanja na K.G.Kitarović, i na naše pravosuđe. Jer ako je Stanimirović na slobodi sa Pupovcem pod rukom, dvije nakaze, dva frika, i koljača, moramo se zapitati kome zapravo služe naši “političari”, kao i koja je svrha, tzv. “hrvatskog Sabora”. Komunisti su prije 70 godina punili jame, sa tijelima Hrvata, a danas pune kaznionice, i pokušavaju ubiti duh ratnika duh naroda, slomiti volju Herojima za bojem koji je tek pred nama. Specijalni rat koji su započeli srbadija i četnici, će im se obiti o glavu. Ako kod nas umire 10-12 dnevno, kod njih će umirati 100-150 dnevno.

Neka im bude. Omjer snaga koji su oduvijek voljeli, pa tako neka znadu, da je ekipa “Niko”, popunjena svježim mladim snagama i da peglaju iz Hrvatske po četnicima. Mali čovjek je onaj, velikog srca, koji zna tko JE SOTONA, I KAKO TREBA SA NJIM. OKRUTNO JEDNAKO KAKO SU ONI POSTUPALI SA NAMA , U VUKOVARU, NA OVČARI DILJEM HRVATSKE!

Tada su tukli ranjene i ubijali metkom, a dok je “mir-kako nazivaju specijalni rat, odnosno odsustvo konvencionalnog sukoba” ne može nam zabraniti nitko, rad na njihovu terenu. Sa lijeva, desna, ispred, ispod, odnaprijed, ostrag, dijagonalno i suprotno od svega toga navedenoga. Za to nam ne treba ničiji blagoslov! Pogotovo ne od izdajničnih institucija! Inače, mi Hrvati se ne trebamo brinuti. Sava je potekla prema Brodu, i teći će uvijek. A tko plovi Savom, trebali bi pitati, one koji prekrajaju hrvatsku povijest, i nameću Crimen, kojeg bi teško i najmoćnija nacija svijeta nosila-USA.

Hvala ti Bože što sam Hrvat!