Novi bilten SNV o Domoljubima i portalima!

Četničko SNV se ponovo oglasilo svojim sramotnim biltenom na kojem nalaze mnogi portali domoljubni sa društvenih mreža, kao i fizičke osobe. SNV samo time dokazuje, da naginju ka ekstremnom. Dakle gdje to ima u kojoj zemlji da manjina, stranac, koji je ubijao Hrvate diljem Hrvatske, klao, spaljivao, mučio, vadio oči djevojčicama, silovao žene i muškarce, palio gradove, sela, trovao bunare, bacao leševe zaražene iz zrakoplova, bacao bojne otrove, ispaljivao radioaktivne projektile, može upravljati i želi TOTALNO kontrolirati medije, i dominirati hrvatskom nacijom? Ako Predsjednicima Mesiću i Josipoviću nije bilo jasno tko želi vladati Hrvatskom onda bi to trebalo biti jasno K.G.Kitarović. No treba pričekati da se Predsjednici otvore oči.

Link:

Novi bilten SNV

No kako stvari stoje, čini se da Predsjednica nema upliva i utjecaja u SOA, pa tako neka nam i bude. Plaću dobijati a ne raditi svoj posao, dakle gledati kako Dragovoljci umiru, živjeti letargiju, a ne istražiti odakle tolika smrtnost u ovoj populaciji, mi nije jasna. Naime, kada se završi sa nama, Dragovoljcima tada će se nažalost krenuti i sa kadrom koji je u SOA “neprilagođen”, u MORH, Ministarstvu hrvatskih Branitelja, MUP, a to znači na one koji još hrvatski dišu. Njih je malo, ali su jaki. Ima li ovo ikakvoga smisla? Hrvati šute.

Greška
This video doesn’t exist

U Vukovaru prije par dana pucnji, tuče, četničke zastave…provokacije velike, iz istočnog dijela Slavonije, a hrabri Pupovac objavljuje popis mrzitelja Srba. Znači da mu smeta, konkretno moje pisanje, što mi je uistinu drago. A to što me je nazvao mrziteljem Srba, pored nabrojanih u biltenu, mi ne smeta niti malo. To što me je nazvao Ustašom, mi je zapravo čast, jer su tako nazivani oni koji su branili Vukovar, Vinkovce, Nuštar, Bogdanovce, borili se u “Bljesku”, “Oluji”. Neka mu bude jasno i njemu i svima drugima iz četničkog SNV, da im nije mjesto u Hrvatskoj, već u Srbiji, skupa sa SPC.

Za mene postoji samo jedan model Hrvatske, a to je čista od četničkih ratnih zločinaca, i aboliranih. Protu poštenih i časnih Srba nemam ništa, ali protiv četničke bagre imam puno toga. Tko ne voli Hrvatsku u putovnice žig-Persona non grata! A budu li čuda nastavili raditi, mogla bi im se dogoditi i “Traktorijada” što bi im uistinu značilo mnogo, jer im očito Sv. Sava, ne da mira, svojom patološkom osobnosti, koja je izrazito nekrofilske prirode. Ma gdje svijetu postoji da bi netko osim Srba prekopavao grobove poginulih Hosovaca. Ako Pupovcu nešto nije jasno…neka dođe fizikalnim/fizičkim/tjelesnim putem na vrata, pa ću mu ukratko objasniti gdje živi i tko je u stvari, a onda neka se ne žali, na svoj GOVOR mržnje kojeg prosipa svoj patetični život. kako je njemu upućena poruka, tako je upućujem i Stanimiroviću. Samo neka dođu jedan po jedan, a ne deset na jednoga, kako znadu da bi bili pobjednici. Sjetimo se Vukovara…

3 misli o “Novi bilten SNV o Domoljubima i portalima!

 1. pupovac je prokleti seronja. Da postoji itko pametan na vlasti pupovca bi se streljalo i njega i sve cetnike. ZA DOM SPREMNI I POGLAVNIKU VJERNI

  Sviđa mi se

 2. Ivane Pavloviću ne seri bez veze … nitko nitkog ne bi streljao, ne traži se ničije fizičko uništenje, nego se traži od SNV – a, da se konačno unormali i počne se demokratski ponašati.

  Sviđa mi se

 3. Dakle ovako: Onog trena kada govno od Pupovca prosvjeduje protiv spomenika četničkom zlotvoru Draži Mihajloviću u Srbiji, kada kaže da je Vučić majmun koji je 1995. u Glini galamio i pljuvao po Hrvatima i Hrvatskoj (sve dokumentirano na Youtub.com), a u Skupštini u Beogradu prijetio sa ubojstvom 100 Muslimana za jednog Srbina kao da je Hitler (na žalost to su u Srebrenici i ostvarili), kada prizna četničke zločine nad Hrvatima u Wukovaru, Gospiću, Škabrnji i inima i pospe se pepelom, kada kaže da je Hrvatska njegova Domovina, e tog trena priznati ću mu pravo da zastupa Srbe u Hrvatskoj. No na sreću mozak tog imbecila i njegova plitka duša izgubljena negdje u dvadesetim godinama Kraljevine i pokojnog Ace, nikada neće to priznati.
  Stoga smeće četničko, ako ti ova Hrvatska i slobodan hrvatski narod nije dobar : Marš preko Drine u 3 pizde materine.
  A sada me slobodno citiraj u svom biltenčiću koji služi za brisanje pozadine, naravno ne moje jer se bojim da si stavio otrova u boju. I još nešto, zaboravio si da me staviš imenom i prezimenom u to tvoje sranje od tiskovine, pa me sramota pred mojima jer me nisi spomenuo.
  Dakle, Za Dom-Spremni i pozdravlja te,
  Ivan Čavrak, 4-ta ulica
  Sisak

  Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.