Stop srpskoj cajki!

 

Svi koji od “Parapsiholoških ratova” budu očekivali letove na tepisima i ulaske u tuđe svijesti, kao i onu tipičnu ezoterijsku predstavu s astralnim projekcijama i duhogradnjom u prvom planu, mogli bi ovim pristupom biti iznevjerenih očekivanja. Oni ostali pronaći će dosta informacija s bizarnog i uglavnom nepoznatog područja. Bizarnim dominira, strah od nepoznatoga, a tko se ne boji noćnih mora, nadahnute smrti, neka napadne proklete, četnike i komuniste.

Strah im je u krvi, a žeđ za krvlju tuđom, nevinom, velika, prevelika. Objava se dijeli sve do osobe, koji ne skuži, ne primjeti kako pleše, na vaše taktove. Pa završi u kanalu…Inače podsvijest se po meni laiku dijeli na dvije sfere: one u koje udaram i one u koje je netko drugi udario. Nisam baždaren, kao litra pelina pa da me netko školovan, po tuđem šablonu mjeri, jesam li ili nisam odradio nešto ili ne. Izdajica ima i previše, pa stoga, neka se paze i jedni i drugi, jer je ekipa objavila rat svima koji su maltretirali Hrvata, i uzrokovali smrti Dragovoljaca i Branitelja.

Smjestite u određeni neuron, osobu koju želite izolirati, ili uništiti. Odsjecite krakove neurona, da nema kontakta nigdje sa niti jednim. Osoba u stvarnom svijetu dobija poriv za kontaktiranjem, te se hvata mobitela. EMV se šire putem neurona i ta osoba je odsječena od vas za sva vremena i nema nikakvog utjecaja. Uz malo sreće (veću brzinu na pedali gasa) završi u kanalu prevrnut na krov, ili u komi alkoholnoj, dijabetičnoj komi. Ponavljam dovoljan je EMV impuls, sa TV, Radia, putem mobitela, kućnog telefona. Trebamo polako vraćati četnicima i komunistima. Nove ne primamo. Onaj koji ima dara, i razvaljuje je postao postrojba. zapovjednika nema, nije ga nikada bilo, samo neka te vodi srce. Dovoljno smo umirali, za glupe političare. Uzmite dovoljno jakog neprijatelja, većeg od sebe, i počnite ga šikanirati, EMV, jer kako mozak emitira tako i prima, a između ostaloga i vaš, kao i njihov. Na sve moguće načine. Neka znade cijela Hrvatska, kako pojedinci, rade na tome dulje od 27-28 godina.

Greška
This video doesn’t exist

Tko im oprosti proklete mu bile kosti. Njihov naum je jasan kao dan: klali su, krali su, ubijali, otimali su, palili su ljude, jeli ljudsko meso u Rajšićevoj pekari, silovali žene, djecu, muškarce.

Pita se Pupovac: Halo Hrvat? Zar nije bio rat? Jeste gospodine Pupovac, i zbog toga nemaš pravo živjeti u Hrvatskoj. A ovo što je opisano u tekstu, nije ništa tek sitnica, očevid jednog čovjeka koji nema dlake na jeziku niti ikakvih interesa, osim vidjeti četnike u zatvoru, osuđene na vremenske kazne 5 puta dulje od naših generala.

Zapovjed duha ratnika: Svi k’o jedan! Nikada više mora, ružnih snova i prosnivanja, Dragovoljcu i Branitelju. Nikada više napada na hrv. generala. Niti jednoga. Zna se tko je udario na nas: komunist i četnik.

Zna se tko je bio iza svakog naloga, nesposoban i truo: službenici koji nikada nisu radili taj posao, jer im je nešto sasvim drugo u cilju. Zaštita “generala” pod kojom su padali kao snoplje, zbog napada na njih same. Generale su maltretirali i pritiskali dok nisu doslovno pukli i napisali i podpisali, otvoreno pismo dvanaestorice hrvatskih ratnih zapovjednika hrvatskoj javnosti od 28. rujna 2000. godine! Zato ako ima Boga a ima ga, neka se znade da je to bio najružniji napad na njih i Hrvatsku koja se stvarala u Domovinskom ratu.