Kakva to osoba moraš biti, i u suštini morbidan te prekopavati grobove mrtvih Hrvata?

 

SNV, strančica osim što širi mržnju i koja pored svih Crimena četnika i Srba, postoji, i još je financirana iz proračuna Rep. Hrvatske, nije samo to što sam naveo u nekoliko riječi. Sotonistička je stranka koja ismijava žrtve, i koja se nikada nije ispričala, za zločine prema Hrvatima od Iloka, Vukovara, Lovasa, Tovarnika pa sve do Korduna, Banije, Dalmacije i Prevlake. Pupovac i Stanimirović, skupa sa drugima iz stranke, ne samo da promiču mržnju već su i bogato plaćeni za to što je promiču. Nije Stanimirović za Lovas odgovoran već i za Škabrnju jer iz istog legla dolazi i on i četničke sluge koje su Crimene radili. Naše institucije ne rade svoj posao, kako bi trebale. Umjesto da Policija proganja njih ratne zločince, oni imaju oko nad ljudima koji nemaju Crimena, niti malo, a istovremeno se iživljavaju nad svima onima koji ih podržavaju. Povijest se križa i uništava te se iskrivljuju povijesne činjenice. Kakva to osoba moraš biti, i u suštini morbidan te poželjeti prekopavanje grobova mrtvih Hrvata? Inače je svestran: dopodne prekopava grobove mrtvih Hrvata (nekrofilija?), u podne optužuje Hrvate za nesnosne napade, za marendu se žali Predsjednici i tiska letak o mrziteljima Srba, a uvečer sve iznova.

Iz priloženog se vidi, o čemu je riječ: riječ je o novcu, i to o milijunskim iznosima. Kako su inače radnici u svojoj prirodi, i ratnici, i velike vojskovođe, od velikog radništva navedenoga, ništa nije točno. Jedino im mesarstvo ide jedino od ruke.

-ubijali su zarobljene u Stajićevu. Možda osobno Stanimirović nije, ali prisiljavati zarobljene, na davanje krvi u uvjetima koji za to nisu primjereni, niti ženevskom konvencijom odobreni, nije ništa drugo do krađa i otimanje i uništavanje ljudskog dostojanstva, i to na način, koji je viđen u samo nanehumanijim uvjetima, prvog, drugog svjetskog rata, a potome i kod nas u Hrvatskoj. U najmanju ruku ovakvi postupci bi trebali biti osuđeni pred haaškim tribunalom, jer imaju daleko veće posljedice u obliku prirođene bahatosti Srba, i željom te voljom za dominacijom. U redu onda. Neka dominiraju ali kod sebe doma. Zločinci jesu, i to poveliki, i kumovali su (kako Srbi vole kazati) svakom ubojstvu, jer kako im priroda nalaže, ili su ga podržavali. Liječnik inače može dati zapovjed, da se mrtva tijela nosilima nose, ali i da se vuku ako ne “slušaju”. Imamo primjer dr. Mengele, iz drugog svjetskog rata. Djelovao je u Auschwitzu, najzloglasnijem od svih nacističkih koncentracijskih logora, poznat je bio pod nadimkom “Anđeo smrti” . Zagovaratelj je bio, rasnog fanatizma nacista, prema kojemu postoje ljudi koji zbog svojih bioloških nedostataka nisu vrijedni življenja. Zanimao se za antropologiju, koja je trebala dati znanstveni dokaz da su nearijske rase manje vrijedne. Naravno. Ovo nema apsolutno nikakve sličnosti sa srpstvom, jer naime, oni nikada nisu demantirali da svesrpski eter nije srpski, i da nije Srbija do Tokija. Ironično kazano, nikada oni nisu imali takve misli, jer odakle uopće dojam da su oni započinjali ratove?

Prvi svjetski rat? Ne. Nisu oni to bili započinjali.

Drugi svetski rat? Ma ne. Nisu oni napunili Jasenovac hrvatskim tijelima.

Domovinski rat? Ne. Nisu započeli. To su bili” takvi uveti” na kojima su Srbi 40+ godina radili, kovali, lagali, manipulirali da bi proširili svoju srpsku parohiju.

Kome ova lekcija i podatak nisu jasni, neka pročita još jednom. Onaj tko se prema živima ne ponaša dostojno i kulturno, kao što je činio dr. Stanimirović, kakva njega etika goni naprijed, i kakav je to liječnik nadasve, kada pojma nema o humanosti, o etici? Kao tehničar med. pitam se, odakle pravo, pogotovo sustavu koji nije primjeren, nama Hrvatima, trpiti opušteno, ovakva saznanja o nekome, koji nakon klanja u Vukovaru, natjerivanja civila u Lovasu u minsko polje i ubijanja u Tovarniku, ma pravo sudjelovati u političkom radu zemlje, nad kojom je sudjelovao u agresiji 1991-1995? Od 1980-ih, se agresija nastavlja, nekonvencionalnim oružjem. Njegovo prisustvo bi bilo manje bitno kada bi konačno shvatili moć, težinu, špijunske afere koja vlada saborom, stoga, ako napona ima u glavi, neka zastupnici razmisle, kome se javljaju sva saznanja, koja oni, kada kažem oni, pri tome mislim na njih dvojicu uz svesrdnu pomoć SNV, Veritas, dostavljaju min. Ivici Dačiću, i tajnoj srpskoj policiji. Ona je tu, iza monitora.

Stoga za kraj ovog gornjeg dijela, još par riječi: Zbog mog pisanja, i stava odlučnog nazivaju me mrziteljem Srba, da bi saprali Crimen sa sebe kojeg su činili od 1991-1995. Pa i dulje od Domovinskog rata. Četnici su klali, ubijali, žive spaljivali, kopali oči djevojčicama, silovali žene, muškarce, djecu…sakatili. Zločin im je priheftan u svijesti zato i jesu jedinstveni jer se pokrivaju, skupa sa četnicima u Saboru tzv. Orjunom, u kojima ima Srba, Hrvata, komunista, nebitno koje religije i boje kože, imovinskog statusa. Pa i sam Sotona ne razlikuje niti boju kože, religiju, stav, status, imovinsko sanje…ali voli sve to imati. Na dlanu! Takvi su Srbi, i njihova SPC. Zlim vođena, do zlog izvršenja.

Nije zgorega Pupovcu i SNV, promisliti prije napisanoga i rečenoga, jer filter na klima uređaju se brzo začepi. Naravno da ovo ne bi bilo moguće bez Ghetaldusa koji im daje pravi okvir i leće sa kojima vide:_ brže, bolje, jače, smjelije! Nebitno jel dan, noć… A šefa/šeficu Ghetaldusa bih pitao, zašto rade tamo kada ne koriste usluge koje su im dane. Slušni aparatići i pismo za slijepe je također dostupno, pa molim šefove neka uzmu u obzir potresenost SNV zbog registriranog obrta kojeg su otvorili za širenje mržnje, manipulacije. Ima li to igdje? Mrziš, i još ti plaćaju za to? I to vrlo velikim sumama, a branitelji patike nemaju za sahranu! Sirotinja na kontejneru, ljudi izbačeni na ulicu, karcinom vlada Baranjom, Vukovarom, Vinkovcima, Nuštrom, a vlada rep. Hrvatske šuti, a Pupovac i Stanimirović to zdušno pomažu, ili kore. Ovisno o potrebama srpstva, SNV, SPC. Ima li ovo smisao ikakav? Zbog čega oni koji su stvarali Hrvatsku šute? Jesu li političari programirani? Po meni da. Freon redovito mijenjaju odatle i bešćutnost, hladnoća prema hrvatskom narodu odakle su ponikli. O njima dvojici Stanimiroviću i Pupovcu ne želim raspravljati. Jer nisu iz ove Države. Jednako kako se nije raspravljalo sa zarobljenima na Ovčari.

7 misli o “Kakva to osoba moraš biti, i u suštini morbidan te prekopavati grobove mrtvih Hrvata?

 1. “Kako nisam mogao pisati povijest, pridružio sam se onima, tj. Ustašama o kojima će povijest pisati.” General Drinjanin u prvom pismu prof. dru. Miljenki dabi Peraniću 26.8.1962.

  Sviđa mi se

 2. Već sam nekoliko puta na ovom portalu pisao da u cijelom ratu 1991. do 1995. nisam vidio niti jednog jedinog Ustašu sem jednog koji je kao maloljetan njima 1943. pristupio, a sada nas je po neki put znao doći posjetiti u U odori na bojišnici.
  No četnici su nasuprot tome i unatoč svega sve domoljube zvali Ustašama.
  E pa hvala im na tome što su me u tu cijenenu skupinu svrstali. Ja sam mislio da sam u HV (Domobranstvo) a ne u Ustašama.
  Stoga poruka četnicima i Srbima: JAO SI GA VAMA NATJERATE LI HRVATSKI NAROD DA OBUČE CRNO I SVRSTA SE POD STIJEG SA ZNAMENJEM “U”.
  Bolje vam je da prestanete u nas čačkati jer ima stara: Ne čačkaj mečku u pičku, mogla bi te ugristi.
  Pupovac srdačno te pozdarvljam i pošto te živcira Za Dom-Spremni, s tim pozdravom odoh spavat i želim ti ugodan san.
  Ivan

  Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.