Na pomolu procesuiranje ratnih zločinaca!?

Naša Predsjednica K.G.Kitarović, daje izjavu za medije da će se četnici procesuirati, u Hrvatskoj, točnije u Vukovaru. No od svega toga, do sada smo vidjeli smrti Dragovoljaca i Branitelja. Tako da se sumnja uvukla u moj um, što je zapravo i normalno, i pozitivno, jer trend kojim naši političari idu i kojim putem kreću jeste poražavajući. Ovo se moglo odavno riješiti, stoga od mene nema niti politički poen niti će ga imati dok bar njih 5-10 ne budu osuđeni na vremenske kazne koje su im propisane. Za početak.

Osim toga nastavak politike, koju su igrali Mesić i Josipović nije ništa različito od K.G. Kitarović. Za Josipovićeva mandata, je odnešena čitava hrpa papira, dokumenata, DVD, u MUP Srbije. Inače, političke delegacije iz Hrvatske kada odlaze u Srbiju, idu u MUP Srbije. Tako tvrdi neimenovani izvor MUP- Srbije. Mislim da je registar Branitelja bio samo privid spram pravih dokumenata. Dimna zavjesa. Pravi su odnešeni upravo u tom dijelu kojeg sam doznao. Naravno. Registar je zato i postao javan, da bi se prikrilo, kako Srbi imaju sve dokumente, već dulje vrijeme. Nisu tu samo popisi Branitelja bili, naše biografije ratni put, koje je netko prodao, za ojre, zdušno i trudeći se predstaviti MUP-u Srbije i četnicima, profile,  branitelja i dragovoljaca. Tu je SOA zakazala, jer očito ima kadar koji je zaposlen po babi, stričevima, i susjedima. Primjer je i nedavno uhićenje, agenata. Tu su bile i državničke tajne, koje nisu smjele izaći na vidjelo, nikada nikome. Vjerovati danas tome nakon svega? Teško…Sjećanja i danas bole, kao taj dan kada je A. Gotovina uhićen. Možda još i više, jer se sirće i sol posipa na ranu svakodnevno. Kako su njega prodali za ojre, i kredite, tako se kuju, snuju, i ostvaruju snovi o procesuiranju Dragovoljaca i Branitelja. Želja im je jasna, očita i vidljiva. Vojno oslabiti MORH i oružane snage rep. Hrvatske.

Greška
This video doesn’t exist

Mislim da će za godinu dvije, kada se “aboliraju na groblja Dragovoljci i Branitelji”, i kućni ljubimci biti osuđivani na vremenske kazne…Mislim da će i oni biti, identificirani, odkrivani, transferirani i procesuirani. Ti kanali i danas postoje. Srbija zbog njih i dalje zvecka oružjem, prijeti agresijom, a novačenje novih udbosnaga ne prestaje. Kada ovo kažem ni u snu ne kanim ponižavati nikoga od generala. Naprotiv. Želim samo naglasiti proces kojim idu Srbija i četnici.

Ako me sjećanje ne izdaje, kao našim političarima, mislim da se radi o istom onom osmijehu kada je gen. Gotovina bio uhićen. Dakle sve po protokolu sile, kojoj se znade ime, a koja radi protu hrvatskog naroda. Ovaj problem četništva u Hrvatskoj nema razloga za neriješavanje, samo kada bi Predsjednica bila agilnija, što naravno nije njoj u interesu, jer podilazi četniku. Nama ne treba podilaziti, Domoljubima, jer umiremo 10-15  dnevno. Oštrija bi trebala bi, prema njima, SNV, Pupovcu i Stanimiroviću koji promiču četništvo i opći kaos. Jer ne želim niti pomisliti na ikakvu Hrvatsku dok god je ijedan četnik na slobodi, dakle NIŠTA NOVOG. Ako četnici pak, hoće nogu, može dobiti samo nogu u tur. Kao uostalom u OLUJA-1995, onaj koji samo pomisli na agresiju na Hrvatsku. Rat nama Dragovoljcima nije u planu niti u srcu. Ali ako napadnu, zna se. Ženevska konvencija će se poštivati kao i uvijek. Onaj koji štiti četništvo je sramota hrvatskog naroda, jer ne mogu zamisliti ikoga iz dragovoljačke populacije, da je dvosmislen, zadojen partizanštinom, Titom, mitom, Jovankom Broz i drugim zločinačkim likovima, koji su pobili više Hrvata nego ijedan zločinac u povijesti Europskih naroda.

2 misli o “Na pomolu procesuiranje ratnih zločinaca!?

Komentari su zatvoreni.