Merčepu sedam godina zatvora!?

Hrvatsko obrambeno štivo

Vrhovni sud povisio je na sedam godina zatvorsku kaznu ratnom pomoćniku ministra unutarnjih poslova Tomislavu Merčepu kojega je zagrebački Županijski sud u svibnju prošle godine osudio na pet i pol godina zatvora. Merčep je osuđen da kao zapovjednik postrojbe poznate kao merčepovci jer nije spriječio zločine nad srpskim civilima.

Pakiranje Tomislavu Merčepu se nastavlja. Kazna koja nije dostojna čovjeka, njegova nivoa. Dakle sve što se ima za kazati jeste: Sramota Hrvatske Države, je naše sudstvo, i drž. odvjetništvo. Niti Policija nije bolja. Liče na estradne zvijezde, iz bivše Jugoslavije. Skupa sa njima se mogu pokrenuti i obavještajne službe i i njihovi aparatčiki-(sluge) koje su naše Dragovoljce, Branitelje, i Heroje potrpali na marginu postojanja, življenja i funkcioniranja.

Ovaj sistem je UDBA-ški, a dokaz u tome jeste i to što nitko to nije osporio do danas. Tvrdnje Manolića, Perkovića i drugih bandita, da je Hrvatska stvorena na UDBA-ški temeljima, i te kako…

View original post još 89 riječi

2 misli o “Merčepu sedam godina zatvora!?

  1. Zabranjeno je Hrvatsku DRŽAVOTVORNO voljeti. Jest folklorno možeš se izživljavati do riječi ZA DOM SPREMNI! Tada će hajka i progoni pošeti. Priloženi link je br. (13) a ima ih trideset (30) pa koga zanima neka prati, čita i sam će se uvjeriti da svi oni koji žarko i iz dna svojeg srce našu zajedničku i jedinu Hrvatsku voli, prolazi kroz muke i iskušnja u dokazivanju da on za ništa nije kriv; kriva je ljubav koju gaji i u svojem srcu nosa za HRVATSKU.

    PRIGODOM SMRTI VLADKA MAČEKA, piše general Drinjanin (13)
    http://otporas.com/prigodom-smrti-v…ral-drinjanin-13/

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.