Neslužbeno: Donald Trump dolazi u Nuštar!?

Link:
Predsjednici Hrvatske, pok. Tuđman, Mesić, Josipović, i na koncu K. G. Kitarović su šutnjom svojom, rekli da ne žele objaviti rezultate, istrage MORH, MUP, i drugih institucija, jer koče suočavanje a istinom, o upotrebi BOT i radioaktivnih granata, te da bi posljedice mogle biti katatrofalne. 
Nadalje, K. G. Kitarović ima prilično veliki broj lažnih prijatelja kao i pok. predsjednik Tuđman u vrijeme rata, što nije dostojno okoline predsjednice. A oni su Pupovac i Stanimirović.
Da je ozračena Hrvatska, zapravo Slavonija, jeste, ali bivši predsjednici i današnja predsjednica, ne žele govoriti o tome jer bi došlo do iseljavanja Hrvata. Donald Trump kao i američka vojska znaju sve i puno više o radioaktivnost i znaju da ništa nije prisutno ako uređaji šute.
Međutim kako osobno ne mogu doći do Geiger Muellerovog brojača, dulje od 20 godina, a nuklearna elektrana Krško ne želi napraviti, istražiti, poslati niti osoblje, niti uređaje za istraživanje, pametnom je dosta. Hrvatska pa i svjetska javnost ne zna niti za ijedno istraživanje da je sprovedeno od strane MORH, u Hrvatskoj. Ili drugih institucija. Stoga američki predsjednik ako kani dolaziti u Slavoniju u Nuštar kako je kazao, neka pogleda izvješća iz 1991-1995, ako su istraživanja obavljena, od bilo koje institucije u Hrvatskoj, dakle tko je bacao granate sa košuljicama od osiromašenog Urana, jer radijacija nije mala stvar, i prisutna je i ne će odmah izazvati “kvar” jer, karcinom, testisa, pluća, bubrega i drugih organa se pojavljuju godinama iza toga.
Greška
This video doesn’t exist
I naravno tko je bacao paučinu, i druge bojne otrove. Ne činim nikome uslugu, niti izlazim u susret, jer mi je jasno tko se očitovao o tome, a to je LBTG, a oni bi se okoristili od svega toga. No čini mi se pretjerano POKVARENO, od njih (LBTG) da predsjednika navuku na tu igru. Očito im je veliki neprijatelj. Donald Trump, američki predsjednik, je kazao da je dolazak njegov neupitan. Osobno mi se čini da je dovoljno moćan, i da može pokrenuti promjene u Hrvatskoj, kako u njoj tako i u svijetu. Nije zgorega upozoriti niti predsjednicu K. G. Kitarović da Pupovac i Stanimirović prijete istini i iskrivljuju ono što se događalo. 
Nadalje. Sve osobe koje su upletene u ovaj kompromis (čitaj: skandal o skrivanju rezidualne radioaktivnosti i djelovanja BOT), imaju veliki Crimen. U Hrvata naravno. Možda ne za moga života, će izaći imena na površinu, tko je sve to kovao i skrivao. I nakon njih će doći drugi, nadam se ne kao i ovi do sada, pa će se borba nastaviti istim tempom, možda još jače. Ako se istina bude skrivala, postoje ljudi koji mogu, istraživati pojavu i prisutnost BOT, i radioaktivnosti u nas, u istočnoj Slavoniji, ili objaviti ono što je skrivano.
Zadnji podaci govore da je paučina proizvođena u famaceutskom divu PLIVA, i da se zato šuti., jer je distribuirana u JNA, godinama. Istina!? Zašto nije istina objavljena, do danas, prosudite sami. Zlokobno?…manje moguće.
Sjetim se samo paučine, i prema navodima preživjelih iz Tovarnika, da je od nje odjeća gorjela. Granate sa košuljicom od osiromašenog Urana koje su ispaljivane na gradove i sela istočne Slavonije.
No jedan podatak: kada se sjetim bombe u Vinkovcima, koja nije pukla, dakle i rezultata istrage (da je običan mali čovjek imao 4 kg plastičnog eksploziva!?!), pa to samo neupućen može pomisliti, da je pokušao kupiti nešto, privatnom linijom. Istinito kazano: Plastični eksploziv se može kupiti u svakom kvartu u Srbiji. Pametnom dosta. No ipak treba uzeti u obzir, i stradavanje i umiranje, djece u Baranji, Vukovaru, Vinkovcima, Nuštru. Doista ne bih volio da se nešto dogodi američkom predsjedniku, godinama iza posjeta, jer od moje postrojbe i prijatelja, je ogromna većina na groblju. A djeca se dan danas, rađaju sa karcinomom, svaki dan. Svjedoci smo užasa koji bi se trebao razjasniti, no institucije kod Hrvata šute. Stoga oprez. Ne vjerujem više nikome, jer nisu u stanju niti ovo što imaju danas, sačuvati, a pogotovo SOA.
Vjerujem da će ekipa, oko predsjednika D. Trumpa, biti u stanju nositi se sa ovim stvarima, na način kako se Hrvati ne znaju nositi sa posljedicama agresije na Hrvatsku. Nije mala stvar vjerujte, jer i danas nakon više od 25 godina nisu objavljeni rezultati, o rezidualnoj radioaktivnosti u istočnoj Slavoniji, kao i o upotrebi bojnih otrova…Mislim da nije slučajan odabir baš Nuštar, a mislim da će i sljedeće mjesto posjeta biti i Vukovar u kojem su mjesecima jutra bila okićena paučinom, baš kao i u Nuštru. Pa i više. Volio bih da griješim, ali grobovi mojih prijatelja, i suboraca, govore sve, a meni osobno pa i previše. Možda je nešto podlo u igri…možda je BAŠ istočna Slavonija odabir koji je vrlo upitan…Sjetite se samo… Predsjednik Clinton, je došao u zračnu luku Pleso…dalje nije išao. Zašto?
Jer je reagiralo njegovo osiguranje…

2 misli o “Neslužbeno: Donald Trump dolazi u Nuštar!?

  1. Bog! striče Ivane,
    Primio sam tvoje pismo, sve razumio. nastojat ću učiniti sve što bude u mojim mogućnostima. Moji rogovi nisu tako oštri, uporni, tvrdi da bi mogli probijati betonske zidove. Ponavljam, nastojat ću svim raspoloživim snagama.
    PoZDrav.

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.