Rajšić nije jedino mjesto u Hrvatskoj gdje su ljude žive spaljivali!

Potrebno je izgraditi betonski zid poput onog u Izraelu, prema Palestincima i teroristima, i kao što je bio betonski Berlinu koji je dijelio istočni od zapadnog dijela. No pošto su Hrvatski političari prodali šljunak, mješalice za beton, cement a radnu snagu sklanjaju pod zemlju uz tri hitca i stijeg kojeg dobija obitelj, ostaje nam samo gradnja zida mentalnim putem. U našoj psihi, u našem duhu i umu. Pritisnite “ignore”, i razmislite koga plaćamo u hrvatskoj državi kunama i eurima? Zar nam trebaju četnici i ratni zločinci u Hrvata? Zar trebamo dopustiti, ratne zločince na platnom popisu, prema kojima dobijaju milijunske iznose? Zar trebamo gledati gladovanje, naših ljudi, žena, djece, sirotinje? Zar trebamo trpiti lažne izjave, političara koji ih daju kao poklone pod Božično drvce, od nepoznatih osoba,a ne znamo ništa o njima i o krajnjoj svrhi poklona?

Greška
This video doesn’t exist

Zveckanje Srba oružjem je veliko utoliko, što nemaju respekta niti stida i srama:

-za zločine u Vukovaru, Škabrnji, Srebrenici nisu nikada odgovarali a prozivaju male stranice “mrziteljem Srba”, i fizičke osobe, jer se ne znaju suočiti sa istinom koja je toliko bolna, i krvava da se čovjek a druge strane planete mora zapitati je li to uopće normalno toliko štititi zločine za koje nitko nikada nije odogovarao? Rajšić nije jedino mjesto u Hrvatskoj gdje su ljude žive spaljivali, dakle postoje tisuće grobišta Hrvatskoj, i Herceg Bosni, koje su istražene, a u njima se nalaze kosti Hrvata i Bošnjaka.

-SPC je ništa drugo do sotonistička tvorevina, koja nema respekta niti prema ljudskom biću niti prema životinjama. O umrlima, ubijenima, i Anđelima ne ćemo govoriti uopće. Prekapaju se grobovi, uspomene, nanose duševne povrede obiteljima umrlih, pobijenih, poklanih, spaljenih ljudi. Ima li ovo smisla ikakvoga?

Da smo pametni kao što su političari tulavi u Saboru bili bi smo genijalci i otvorili bi smo Goli otok poput Guantanamo i strpali  u njega sve zločince, pod strogom kontrolom. Pa nek se mole svom zločincu sv. Savi, koji je u njemu ostao bez brade i brkova. A i higijena mu se poboljšala…ne bi smrdio više, na krvoproliće, silovanje, spaljivanje ljudi, klanje djece, klanja, i ubijanja.

3 misli o “Rajšić nije jedino mjesto u Hrvatskoj gdje su ljude žive spaljivali!

 1. Ne brini striče, nismo svi još pomrli. Ima nas dosta koji bi i danas u poodmakloj dobi znali braniti Lijepu Našu. Osim toga tu su i djeca i unuci. Svi odreda Hrvati i bojovnici. Samo prvo treba među nama odvojiti cvetje od korova. To je najlakše. Ima vremena. Povijest će pokazati tko je bio u pravu. S ponosom ću biti u njoj, u povijesti. Jednom će o nama pjevati pjesme i reći će da nismo dozvolili da nas se gazi i pljuje, po cijenu ničega, pa i života.
  Do tada nemojmo zaboraviti da imamo samo jedan Dom i da za obranu njega uvijek moramo biti spremni.
  Stoga što prije uvesti 9to mjesečni obvezni vojni rok i negdje, npr. u Kninu 7 mjesečnu školu za pričuvne dočasnike i časnike.
  JBMti zemlju koja ne obrazuje i odgaja svoju vojsku. Nije zaslužila da bude zemlja, valjda smo to naučili.
  I sa starim zajčevim pokličem: Mač iz toka braćo u boj za Dom i narod svoj, uvijek Spreman.
  Ivan

  Sviđa mi se

 2. Dragi moj Ivani, i jedan i drugi kako mi je bilo drago ovo pročitati. Sjećam se da sam negdje prošitao kako je slično rekao i Maks Luburić u pismu dru. Miljenki Dabi Peraniću od kolovoza 1962. godine, nekako ovako: “…kako nisam mogao pisati povijest, prišao sam k ustašama o kojima će povijes tisati…” I naš Ivan u gore svojem članku je napisao: “…S ponosom ću biti u njoj, u povijesti. jednom će o nama pjesme pjevati i reći će da nismo dozvolili da nas se gazi i pljuje, po cijenu ničega, pa i života…”
  Tako je dragi moj hrvatski brate Ivane. Tako su i Ustaše mislili, radili, žrtvovali, svojim životima branili našu dragu Hrvatsku. Naš pjesnik Matoš je rekao, ako se ne varam 1916. godine: DOK JE SRCA BIT ĆE I CROACIJE!
  Prilažem ovdje link pisma kojeg sam pisao mojim susjedima točno na Novu Godinu 1990., dakle u doba dok je još izdajnik Mesić bio glavni zapovjednik JNA. Prošitajte i po potrebi komentirajte.
  Bog i veliki poZDravi.
  http://kamenjar.com/milan-boban-govorim-hrvatskoj-drzavi/

  Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.