UDBA i KOS ruše predsjednicu!? Prilično sirovo napravljeno i prozirno.

Ovo je obrazac na kojeg se svodi politika, i u svakom slučaju, razgovori u ministarstvima obrane, branitelja, HZZO, HZMO, i drugih resornih ministarstava. Političari plivaju u kokainu, extasy, švaleraciji, heroinu, marihuani, a nama se serviraju priče da ju netko želi rušiti. UDBA i KOS!? Koliko znadem, na tim temeljima su građene obavještajne službe. Pa uvjeren sam u to i da žele. No kada bi predsjednica udarila po ratnim zločincima, četnicima, tajkunima, ratnim profiterima, te Pupovcu i Stanimiroviću, bila bi i Hrvatska drugčija. A nju bi srušili i prije, ali bi dobila simpatije naroda.

Pojednostavljeno, predstavljam svim čitateljima. Inače kod nas je već sve toliko otišlo u krajnost, i narušen je duh, pa i tako je daleko otišlo, da se i mali blogeri, i web stranice koje nisu, “taj politički trenutak” ili “politički korektne” uz K.G.Kitarović, proglašavaju UDBA-škim portalima i lijevo orijentiranim. Koliko ja znadem, politička prošlost i orijentacija K.G. Kitarović je krajnje lijevo, i mislim da je krajnje glupo komentirati druge portale i blogere,  jesu li ili nisu UDBA-ški nastrojeni. Drug Tito je uvijek bio i ostao moralna vertikala našoj predsjednici. Pametnom dosta. Nedostaje na webu ona slika gdje grli bistu zločinca i krvoloka J.B.Tita. Uklonjena je, kao i slika osmijeha kada je gen. Ante Gotovina uhićen a o videu da i ne govorim! Od Domovinskog rata, od kada sam dobio upliv u informacije, ne mogu Tita smisliti više, kao i SKH-SKJ, UDBA i KOS. Doista mi se gade svi koji imaju išta i ikakve veze sa Titom i komunističkom partijom. Pod tim znakom su jurišali na Vukovar.

Inače se to u političkom riječniku nakon milijuna pobijenih Hrvata zove: nesporazum!

Nakon klanja u Vukovaru, Ovčari, Srebrenici se to zove: nesporazum!

Srbi zveckaju oružjem, vode specijalni rat već 20+ godina: Gdje smo? Pa tu smo!

Bilatelarni odnosi su zapravo drugo ime za ispijanje kave, i prodaju državnih tajni Srbima. Čini mi se kako Domovinski rat i žrtve, Vukovara, Ovčare i Škabrnje nisu više vrijedne ničega i nikoga. Pupovac odkopava grobove, a predsjednica gleda i šuti, kao da se ništa nije dogodilo. I onda još izjava za javnost: UDBA i KOS, ruše K.G.Kitarović. Pa gđo. predsjednice udarite šakom o stol i kažite im: DOSTA! Imate sve ovlasti. Nisu vam neprijatelji blogeri i stranice koje prenose, vijesti. Pravi neprijatelji su Vam četnici, koji Vas salijeću i odvraćaju Vam pažnju od vrlo bitnih stvari. Od pljačke, korupcije, i nesposobnih generala, koji nisu u stanju predvidjeti sljedeća dva koraka, jer gledaju 100 km unaprijed, i padnu.

Mislim da se radi o potpaljivanju vatre, koja je se na trenutak se ugasila da bi se dobio dojam ili na vremenu za druge političke aktivnosti. Prilično sirovo napravljeno i prozirno.

Da se ne zavaravamo. Sit gladnom ne vjeruje, a mali čovjek političaru još manje. Dakle jeste u pitanju igra. Ali pogledajmo i vidimo do koje granice ide sve to što je započeto. Ništa se nije promijenilo: UDBA i KOS su tu. I ostaju i nadalje. Jer nitko nema volje da bi ih riješio. Političari previše škole imaju, a premalo duše. Neškolovanih je sve manje. Odlazimo na neškolovani, bezpovratno.

Dobijamo putovnice u ruke, i pravac “inozemstvo/spolja/smrt”: PERSONA NON GRATA!

Hvala vam svima, na neučinkovitosti.

Jedna misao o “UDBA i KOS ruše predsjednicu!? Prilično sirovo napravljeno i prozirno.

Komentari su zatvoreni.