Pobjeda NOR-a, NOB-a, SUBNOR-a i SAB-a!

 

GODIŠNJI PLAN RADA: Ministarstva Hrvatskih branitelja za 2017 godinu

Unatoč javnim objavama, negodovanjem braniteljske populacije i Zahtjevima za izmještaj „sudionika i žrtava Drugog svjetskog rata“ iz Ministarstva Hrvatskih branitelja u njihovo matično Ministarstvo (ministarstvo socijalne skrbi) iz kojeg su preseljeni 2011 godine

MINISTARSTVO HRVATSKIH BRANITELJA 2017 GOD. I NADALJE OSTAJE
KRAVA MUZARA PARTIZANIMA

U prilogu je izvod godišnjeg plana rada MHB za 2017 godinu gdje su prikazana planirana proračunska sredstva za Civilne invalide iz Domovinskog rata u iznosu od 22.400.000,00 kn i planirana proračunska sredstva za Sudionike i žrtve Drugog svjetskog rata i poraća u iznosu od 74.000.000,00 kn

Sjetimo li se izvješča iz 2015 god. dok je MHB vladao Fred Matić i projugoslavenska klika i kada je za Civilne invalide iz Domovinskog rata utrošeno 22.765.777,10 kn a za Sudionike i žrtve Drugog svjetskog rata i porača 81.710.371.10 kn razlike skoro da i nema.

I dok se umirovljenim Hrvatskim stradalnicima ne vraća smanjenje mirovina iz 2014 godine iako na isto imaju pravo temeljem članka 6a Zakona o smanjenju mirovina po posebnim propisima, dok ministarstvo HRVATSKIH branitelja ostaje i dalje samo san malim i istinskim Hrvatskim braniteljima, pod krinkom troška proračunskih sredstva kriju se ljubitelji crvene zvijezde i partizanske kapice, obilježja koja su nosili oni koji su razarali Hrvatsku, ubijali Hrvatsku djecu i Hrvatski narod.

MINISTARSTVO HRVATSKIH BRANITELJA stvoreno je na krvi i da služi Hrvatskim stradalnicima, a ne da predstavlja KRAVU MUZARU i nepresušni izvor dodatnih socijalnih prava i naknada pripadnicima NOR-a, NOB-a, SUBNOR-a i SAB-a, jednom riječju korisnicima Partizanskih prava.

Izvor: Dobri duh Hrvatske

Jedna misao o “Pobjeda NOR-a, NOB-a, SUBNOR-a i SAB-a!

  1. Ovo je za nevjerovovati. Od 1945. (završetak 2.S.R.) biti će 9.svibnja ove godine pune 72 godine (SEDAMDESETDVIJE GODINE). Duboko me interesire hoće li više pomrijeti ta ********* istim tempom kojim umiru moji borci (domobrani) nakon završetka ovog Domovinskog rata.
    Nas je u topničkoj prostrojbi što ovamo što onamo bilo stalno između 70 do 75 bojovnika. Od toga slovom i brojkom u zadnjih 25 godina pomrlo 5 (PET) a teško se razboljelo 2 (DVA), koja danas u poodmakoloj dobi održavaju život samo zahvaljujući napretku medicine.
    Mora da je neka vražja medicina na djelu kada ova ******** ne krepaje nego se koti kao miševi koji žderu bitak naše države.

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.