U trenutku dok srpska manjina terorizira cjelokupno hrvatsko pučanstvo…

Trenutni gradonačelnik Milan Bandić i satelitski mu HDZ, gradu Zagrebu na sljedećoj Skupštini grada Zagreba imaju namjere okrenuti najcrnju stranicu u povijesti našeg grada.

Izmjenom i dopunom Statuta grada Zagreba namjeravaju u gradsku Skupštinu bez izbornoga praga, a po istom principu kao i u Hrvatskom Saboru ugurati manjinske predstavnike koji će odlučivati o našim životima i to 3 pripadnika Srpske manjine, 2 pripadnika Bošnjačke manjine i 1 pripadnik Albanske manjine.

Iako u gradu Zagrebu po zadnjem popisu prebiva tek 2,22% pripadnika Srpske manjine, 1,03% Bošnjačke manjine i 0,54% Albanske manjine, iako Ustavni Zakon o manjinama predviđa sudjelovanje u vlasti tek ako neka manjina ima preko 5% zastupljenosti, gradonačelnik Milan Bandić da si osigura glasove spreman je pogaziti cjelokupnog Hrvatsko dostojanstvo.

Kao što imate prilike vidjeti, ako se prijedlog dopune statuta grada Zagreba izglasa, potpisnik te tragedije će biti novoizabrani kandidat HDZ-a Andrija Mikulić.

Ovo je tema koju smo tek načeli a Vas molim da u što većem broju obavijestite Vaše prijatelje Hrvatice i Hrvate, žitelje grada Zagreba, ali i šire na prljavu igru koju nam sprema gradonačelnik Milan Bandič i HDZ.

Nitko ne može znati koji će sljedeći grad ili općina u Hrvatskoj slijediti primjer grada Zagreba u daljnjem urušavanju svega što diše i misli Hrvatskim srcem.

Izvor: Dobri duh Hrvatske

2 misli o “U trenutku dok srpska manjina terorizira cjelokupno hrvatsko pučanstvo…

Komentari su zatvoreni.