Ex komunisti drmaju, Hrvatskom!

Isprepletenost HDZ-a i SDP-a, su velika makar kad su u pitanju Vinkovci. SKH je jak toliko, da je mučno, i toliko da svaki pošteni Hrvat se mora zastidjeti svega onoga što su Dragovoljci prošli. SKH i njihova klika su toliko pokvareni i bahati, da im se ništa drugo ne može prigovoriti, osim ubijanja dragovoljaca, i branitelja. Njihovo komunističko smeće koje su proizveli je toliko veliko, i gnusno da se ništa osim toga ne može niti primjetiti. Galić kao dožupan je zaposlio parkirališne aparate umjesto branitelja.

Sutra će zaposliti po nalogu velikih i bogatih, i poker aparate, ako će to ikako pomoći uništenju braniteljske populacije. Jer nitko nikada nije istraživao poratne zločine komunista osim malih. Tzv. kum u Vinkovcima je komunistički kadar, koji ništa nije kadar sam učiniti, a što učini to odmah nabija sirotinji na nos. Mogao bih nabrajati i nabrajati, no ovaj čovjek na slici je zakleti Titin pionir, koji nikada nije skidao maramu sa vrata. Osim toga i druge obitelji, koje su na značajnijim mjestima, i “elita vinkovačka” su također mučne komunistička gnijezda, koja bi trebalo satrgati, unštiti, i osuditi zbog pljačke, kriminala, i izdaje i veleizdaje na vremenske kazne. Osim toga vinkovačke obitelji, imaju i vezu sa obiteljima iz Osijeka koji su obiteljski vezani sa Hajduković koji su inače članovi SDP, i visoko pozicionirani u obitelji.

Greška
This video doesn’t exist

Dokle će se održavati privid i mir, je samo pitanje, jer po mom slobodnom mišljenju, rat protiv bogatih se je već počeo voditi, preko specijalnog rata, protu četnika, i komunista. Kako se vodila revolucija, u svijetu a poznato je da se Hrvatska prva oslobodila kmetstva, tako se nadam i osjećam poletno, da bi se jednako moglo dogoditi, sa svima nama u Hrvatskoj, a to je da se oslobodimo komunističke bande, koja nas tlači i tišti. Dakle nadajmo se promjeni u kadru kojeg je sama Sotona okotila, jer dok je Eura, Deutsch Mark, Bosanske marke, Lire, i drugih nametnutih moneta, za kojima trče kriminalci, žene, komunjare. Sistem kojeg su napravili, je takav da se svaki onaj kojega prozovu psihički izmaltretira, i progoni do te mjere, sve do otimanja, od svih njih i bijega, na neko lijepo mjestašce, koje je imena Velebit. Jer najveći duhovi književnika, ratnika, hajduka, vila velebitskih, pjesnika, velikih mudrih ljudi. Jer naime kako u svemu opstati u komunističkoj zemlji koja niti nakon domovinskog rata, se nije odmakla od postkomunističkog nasljeđa, koje nas izjeda dan danas. Kao i komunistička partija koja zapovjeda u zapovjednom kadru MORH, SOA, i drugim institucijama, tako i ja danas pišem ove redove danas jer mi zbilja ne ide od ruke trpiti, bagru, koja je doplivala iz bivše JNA, i drugih radnih organizacija kao što je UDBA, KOS, SDS…partizana je previše u Hrvatskoj.

3 misli o “Ex komunisti drmaju, Hrvatskom!

  1. Eh! Bandiću, tvoje je vrijeme prošlo. Možda bi ti pomoglo kada bi ti sada izjavio da si sto posto za uklanjanje spomenika i trga najvećeg krvnika i zlikovca tita iz Zagreba. To ti kao titovac br. 2 nećeš učiniti, te kao zlotvor ćeš ostati upamćen žiteljima grada Zagreba a i cijeloj Hrvatskoj.
    ZA POZDRAVITI – PRESJEDNICA RH KGK JE POKRENULA DEMOGRAFSKO PITANJE HRVATSKE.
    Stalna veza: http://otporas.com/ovo-je-za-pozdra…pitanje-hrvatske/

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.