Ex komunisti drmaju, Hrvatskom!

Isprepletenost HDZ-a i SDP-a, su velika makar kad su u pitanju Vinkovci. SKH je jak toliko, da je mučno, i toliko da svaki pošteni Hrvat se mora zastidjeti svega onoga što su Dragovoljci prošli. SKH i njihova klika su toliko pokvareni i bahati, da im se ništa drugo ne može prigovoriti, osim ubijanja dragovoljaca, i branitelja. Njihovo komunističko smeće koje su proizveli je toliko veliko, i gnusno da se ništa osim toga ne može niti primjetiti. Galić kao dožupan je zaposlio parkirališne aparate umjesto branitelja.

Sutra će zaposliti po nalogu velikih i bogatih, i poker aparate, ako će to ikako pomoći uništenju braniteljske populacije. Jer nitko nikada nije istraživao poratne zločine komunista osim malih. Tzv. kum u Vinkovcima je komunistički kadar, koji ništa nije kadar sam učiniti, a što učini to odmah nabija sirotinji na nos. Mogao bih nabrajati i nabrajati, no ovaj čovjek na slici je zakleti Titin pionir, koji nikada nije skidao maramu sa vrata. Osim toga i druge obitelji, koje su na značajnijim mjestima, i “elita vinkovačka” su također mučne komunistička gnijezda, koja bi trebalo satrgati, unštiti, i osuditi zbog pljačke, kriminala, i izdaje i veleizdaje na vremenske kazne. Osim toga vinkovačke obitelji, imaju i vezu sa obiteljima iz Osijeka koji su obiteljski vezani sa Hajduković koji su inače članovi SDP, i visoko pozicionirani u obitelji.

Greška
This video doesn’t exist

Dokle će se održavati privid i mir, je samo pitanje, jer po mom slobodnom mišljenju, rat protiv bogatih se je već počeo voditi, preko specijalnog rata, protu četnika, i komunista. Kako se vodila revolucija, u svijetu a poznato je da se Hrvatska prva oslobodila kmetstva, tako se nadam i osjećam poletno, da bi se jednako moglo dogoditi, sa svima nama u Hrvatskoj, a to je da se oslobodimo komunističke bande, koja nas tlači i tišti. Dakle nadajmo se promjeni u kadru kojeg je sama Sotona okotila, jer dok je Eura, Deutsch Mark, Bosanske marke, Lire, i drugih nametnutih moneta, za kojima trče kriminalci, žene, komunjare. Sistem kojeg su napravili, je takav da se svaki onaj kojega prozovu psihički izmaltretira, i progoni do te mjere, sve do otimanja, od svih njih i bijega, na neko lijepo mjestašce, koje je imena Velebit. Jer najveći duhovi književnika, ratnika, hajduka, vila velebitskih, pjesnika, velikih mudrih ljudi. Jer naime kako u svemu opstati u komunističkoj zemlji koja niti nakon domovinskog rata, se nije odmakla od postkomunističkog nasljeđa, koje nas izjeda dan danas. Kao i komunistička partija koja zapovjeda u zapovjednom kadru MORH, SOA, i drugim institucijama, tako i ja danas pišem ove redove danas jer mi zbilja ne ide od ruke trpiti, bagru, koja je doplivala iz bivše JNA, i drugih radnih organizacija kao što je UDBA, KOS, SDS…partizana je previše u Hrvatskoj.

3 misli o “Ex komunisti drmaju, Hrvatskom!

  1. …..samo novoosnovani ustaški pokret bi bio u stanju očistiti sva ta antihrvatska smeća……ZA DOM SPREMNI!!!……

    Sviđa mi se

  2. Eh! Bandiću, tvoje je vrijeme prošlo. Možda bi ti pomoglo kada bi ti sada izjavio da si sto posto za uklanjanje spomenika i trga najvećeg krvnika i zlikovca tita iz Zagreba. To ti kao titovac br. 2 nećeš učiniti, te kao zlotvor ćeš ostati upamćen žiteljima grada Zagreba a i cijeloj Hrvatskoj.
    ZA POZDRAVITI – PRESJEDNICA RH KGK JE POKRENULA DEMOGRAFSKO PITANJE HRVATSKE.
    Stalna veza: http://otporas.com/ovo-je-za-pozdra…pitanje-hrvatske/

    Sviđa mi se

Komentari su isključeni.