Loš odabir za Hrvatsku!

Za masoneriju nam treba šestar, trokut, šiljilo, gumica a ponekad i naliv pero. Kao u parlamentu hrvatskom. Svi su tu, a nikoga nikada nema, kada je prozivka. Naravno kroz humor provučena ciljna nit, crta i misao. Da bi nastavili surađivati, sa svima koji nam prijete, potrebno je oprati uši, i stisnuti sve snage, te se zamjeriti, onima koji to trebaju, priznati a to je da su iskreni masoni i da rade kako treba protu hrvatske države. Pošto su Hrvati i hrvatska država mali narod i pošto, smo na odstrijelnoj listi, i stoga ne možemo ništa očekivati, da se pokrene, u istoj smo situaciji kao recimo plemena u južnoj Americi.

Prijatelj iz USA mi je kazao pri jednom razmjenjivanju mailova, kako su sva plemena u sjevernoj Americi kao i u južnoj Americi, ugrožena do te mjere, da su sva upotrijebljena u svrhe koje su dorasle samo organizacijama koje su oduvijek radile protiv čovjeka, djeteta, i žene. Stoga imajmo na umu, da se uvijek treba dobro informirati o stvari i pojavi koja nam može ugroziti postojanje, kao i da se na nekakav način sve ovo što se događa, događa doista, jer iako nismo načitani, kao pojedinci (o masoneriji postoje tisuće i tisuće knjiga napisanih), stoga je doista i važno znati da je sve o masoneriji, istinito, a i mnogo toga se o njima i skriva danas. HDZ i SDP kao političke stranke sa liderima, i ministrima koji su iz njihovih redova, redovito novače, sve one koji su probitku potrebni, kako političkom tako i svakom drugom.

Greška
This video doesn’t exist

Opasnost za Hrvatsku je ogromna, jer nije samo novac uz masoneriju, već je uz njih redovito i vezan, i svaki drugi skandal, a koji je vezan recimo, za nas male ljude. Dakako da Tajne službe rade, za bogate, jer kako inače drugčije objasniti umiranje Dragovoljaca i Branitelja, ako oni veliki na vrhu ne reagiraju. Jer kako inače objasniti, njihovo poimanje da se sve vrti oko novca, i da sav novac dolazi zbog njih samih, i da je sve uređeno prema pravilima po kojima oni rade? Sve drugo što su počeli se urušilo pa će se tako urušiti i ovo danas što postoji, a to je na neki način i početak kraja civilizacije. Jer kako kažu spisi, Zlatno doba tek dolazi. A do tada se treba riješiti skakavaca, koji su se pojavili kod nas od Kralja Tomislava, do danas, te nas uništavaju na svaki mogući način. Jedan od tih načina jeste i Masonerija, koja je najjača u Srbiji i koja je do danas, učinila puno zla.

Nametanje tuđe kulture, jezika, rodne ideologije, pa i istospolnih brakova, koji vode uništenju čovjeka, od korijena do cvijeta. Doseći nivo i opseg prijevare, koja je se odvijala skupa sa Masonerijom, ravno otkrivanju života u svemiru. Dakle voda je duboka, ako kiše padaju te je voda visoka, no ako je suša, i ako se vidi dno, postoji i ono što se može okom ugledati, i skužiti. To je jasno i djetetu. No ako roditelji to ne žele kazati…onda se doznaje tek kada djeca ne poslušaju.

3 misli o “Loš odabir za Hrvatsku!

  1. Ha,ha,ha gospodo nabrojali ste mnogo školskih potrepština ali zaboravili ste nešto veoma bitno , a to Vam je imenovati osobu koja če te iste školske potrepštine upotrebljavati .Zar Ste zaboravili da se netko upisao u nekakvu školu , a ujedno je nešto ( bez saznanja Hrvatskog Naroda koji je tu osobu izabrao ) potpisao i to sa vrhunskim članovima te iste masonerije što nose u srcu Sotonsku pentagonalu .
    Dajte toj ” štraci ” i dalje svoj glas na sljedečim izborima , da prokleti bili .

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.