Chetnik’s human sacrifice and ritual murder! True or false?

Hrvatsko obrambeno štivo

zločini u podunavlju

Dear, dr William Taylor.

Satanic (black magic) ceremonies known as Satanism are the expression of rituals and human sacrifice in ancient Babylon and among many other societies around the world Sumerian, Phoenician, Hittite, Canaanite and Akkadian people in that infiltrated Brotherhood of Satan.

But as we see it and we are eye-witness, that crimes against people performed at the time of the Homeland War in Croatia from 1991 to 1995. The war was very much inflamed by the SPC, (the Serbian Ortodox Church) the criminal “church”, mostly from the Chetniks and their supporters.

I have questions for you, sir. William Taylor, if you can give me answer on them:

– Can you say that in Srebrenica, the share in the rituals of abuse of people, had a black magic?

– How did You come to such knowledge, prof. William Taylor? Your lessons (discourse) that you have in Sarajevo are extremely…

View original post još 429 riječi

3 misli o “Chetnik’s human sacrifice and ritual murder! True or false?

 1. Nema borca ni junaka u američkoj povijesti koji nije dobio bilo kakove, pa čak poslije smrti, odlikovonaje. Koliko ima Hrvatica i Hrvata, junakinja i junaka koji su svoje živote dali u obrani Hrvatske Države da im nitko i nikada nije dao niša, niti lijepu riječ, da ne govorim odlikovanje, za njihovr žrtve. Lijepo je ovo što predsjednica RH LIEPA PLAVKA dodijeljuje uistinu odvažnim Hrvatima odlikovanja za njihove žrtve u borbi za Hrvatsku Državu, samo što nije lijepo od naše LIEPE PLAVKE da pri toj podijeli odlikovanja nije imala hrabrosti barem spomenuti i reći nekako ovako:

  “…Ovom prilikom se trebamo sjetiti i onih Hrvata koji su se od prvog hrvatskog Kralja Tomislava pa do prvog predsjednika RH dr. Franje Tuđmana borili, ginuli i za Hrvatsku Državu svoje živote dali…”

  Da je ona ovako rekla, po njezinoj želji, po želji svih koji misle kao i ona i onih koji su tako mislili prije nje a odnosi se na HRABRU VOJSKU H.O.S-a N.D.H.

  ŠTO SE ZNA – ILI ŠTO SE NE ZNA – ILI JOŠ BOLJE – ŠTO BI SE TREBALO ZNATI O POGLAVNIKU DRU. ANTI PAVELIĆU!
  http://otporas.com/sto-se-zna-sto-s…ru-anti-pavelicu/

  Sviđa mi se

 2. Dr. Ružica Ćavar
  Dalmatinska 12
  10000 Zagreb
  Mob: 098 389 890
  E-mail: hapok1990@hotmail.com

  O Agrokoru

  Budući da je koncern Agrokor najveća hrvatska poljoprivredna kompanija i jedna od najvećih u jugoistočnoj Europi sa oko 60 tisuća zaposlenih i da u Hrvatskoj obuhvaća najveći obim poljoprivredno-prehrambeno-trgovačkog poslovanja, svi se moramo zabrinuti za zbivanja koja se događaju oko Agrokora. Trebalo bi se upitati kojim mućkama u privatizaciji nakon 1990. g. su propadali toliki PIK-ovi u Slavoniji, iz socijalističkog vremena, sa golemim površinama obradivog poljoprivrednog zemljišta u Slavoniji i Baranji, te kako su te firme smišljeno devastirane i kako su jeftino došle u ruke Ivice Todorića. Također od dvijetisućite na dalje kakvu je kontrolu hrvatska država ostvarivala nad poslovanjem Agrokora i kako se je smjelo dopustiti da se on tako hazarderski zadužuje i sa peterostruko većim kamatama od kompanija u zapadnoj Europi i da stvara bez pokrića i svoje osobno carsko bogatstvo. Sada kada je smišljeno, od strane zakulisnih moćnika i vjerovnika, poslovanje dovedeno do kolapsa i kada prijeti bankrot, trese se cijela Hrvatska, za što ima i te kako razloga. Cilj je naravno stranih velikih vjerovnika preuzeti imovinu, a to su u prvom redu velike poljoprivredne površine. Mladi iz Slavonije i Baranje iseljavaju jer su smišljeno do toga dovedeni. Sudjeluju li i hrvatske vlasti u tom zakulisnom planu jer pripremaju zakon na nekretnine u kojem je predviđeno da onaj tko ne plaća porez, jer ne može ili ne zna za porez, jer možda živi izvan domovine, da u tom slučaju ostaje bez svoje imovine koju država preuzima. Dakle, kako svojevremeno reče besmrtni Antun Gustav Matoš u svojoj pjesmi Kip Domovine: “Moli se sinko, nad nama pletu neke čudne niti, Hrvat je opet tako teško biti!”.

  Antun Gustav Matoš:

  Kip Domovine

  U katedralu jedne teške noći,
  uđoh tiho i priđoh do oltara,
  Sa zvonika jecahu zvona stara,
  htio sam duši molitvom pomoći
  Kad tamo pri tamnom visokom odru,
  jedna žena gledaše u daljinu,
  Tri su joj boje ovile haljinu,
  prepoznah crvenu, bijelu i modru.
  I reče mi tiho: moli se sinko
  Nad nama pletu neke čudne niti,
  Hrvat je opet tako teško biti…

                                dr. Ružica Ćavar
  

  Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.