Otmite se od nehumanog sustava!

UDBA i KOS, su neljudske tajne službe koje po svim pravilima, povijesnim, humanističkim, psihosocijalnim, društveno političkim i (čitaj nadalje: sve druge kategorije, nenavedene). Dakle po svim pravilima nekakvog društva normalnog, bi se ove tajne službe morale ukloniti. A pošto su još prisutne, i jake, dovoljno je kazati da je naše društvo sociopatsko, i da na neki nepoznati način, gotovo uživaju Hrvati u mučenju tih tajnih službi. Paleta zlostavljanja koje čine se rasteže od telefonskog maltretiranja, ucjena, otmica ubojstava, i svih drugih oblika nasilja.

Nadalje, postoje osnovane sumnje da uza smrti i suicide Dragovoljaca i Branitelja, stoje upravo ove tajne službe, sa svojim poslušnicima. Jer iza svih smrti i suicida, koje proučavam već 4,5 godine, stoje upravo jedna te ista ekipa, vrlo moćna, i nevidljiva slijepima i slabovidnima. Jeste li se ikada zapitali, zašto se niti jedan liječnik ili psihijatar ili parapsiholog nije obratio sa priopćenjem javnosti? Ovi posljednji su imali najveći upliv u informacije, no nikada se nisu očitovali. Ne pričam o tarot majstorima, i drugim šarlatanima, numerolozima, majstorima crne magije. Svi ovi koji se bave ovim stvarima su ništa drugo do izmanipulirani od onih koji su ih učili krivim stvarima. A to je uplitanje u tuđe sudbine i živote.

Greška
This video doesn’t exist

Stoga oprez oko toga jer nije zgorega niti pogledati sve aspekte koje sam naveo, kao i pročitati sve nuspojave na kutijama lijekova, jer je dovoljan samo poziv mobitelom, telefonom, ili primiti EMG impuls preko TV prijemnika da se stvori, impuls u mozgu, jer mozak kako prima EMG valove tako i emitira, dakle shera se sve od osjećaja ugode, straha, napetosti, snova, prosnivanja, do onih kojima su takve informacije (EMG informacije potrebite). Stoga oprez u konzumiranju lijekova jer profili ljudi i oni koji su iza njih nisu uvijek najbolji odabir. Ma koliko ovo zvučalo, nepoznato, neprovjereno, od nekog temelja se mora početi, obzirom da su temelji krhki i labavi, odnosno ne postoje jer nitko nije nikada istražio smrti Dragovoljaca i Branitelja. Sramota za jednu jednu suverenu državu koja je stvorena na demokratskim načelima kojih zapravo i nema, jer nikada nisu niti postojali.- Stvorena je na smrtima Dragovoljaca, klanju, ubijanju, silovanju djece žena muškaraca, spaljivanju živih ljudi. A oni koji su ubijanja zaboravili su ništa drugo do suradnici zločinaca. Jer je prešućivanje počinjenja zločina, ništa drugo do sudjelovanje u njima. Mentalni sklop mi je takav. Radi bolje nego u kriminalaca, narkomana, pedofila, lopova i tajkuna.