Povijest pišu neki čudni ljudi, još čudnijega morala i poštenja!

Povijest pišu neki čudni ljudi, još čudnijega morala i poštenja. Već godinama se vodi sudski proces koji je i danas odgođen. Pa do kada se misli ovako raditi i suditi na ovakav način i po kojim kriterijima. Opet kao i do sada vezano za naše pravosuđe i poštenje ću samo ponoviti:

“AKO SE IMA MOŽEŠ, KAKO HOĆEŠ!” A ti mali čovječe? AKO NEMAŠ, PRVI SI NA REDU ZA SUĐENJE!

Vlasnici tvrtki (samo su glumci političara). U periodu od dvije godine sa računa tvrtke, je u svoju korist izvukli, milijuna kuna što je dokazano, te isto tolika svota poreza. Po nekim saznanjima u zadnje vrijeme koji izlaze u javnost, zapošljavaju četnike povratnike u RH. S početkom i završetkom prosvjeda u Savskoj 66 od nekuda se pojavljuju poslovni ljudi, koji su ponajviše sumnjivi. Idemo nekako sve od početka pa prema kraju. Postoji veliki broj časnih branitelja i časnika HV u mirovini koji se nisu dali zavesti u tu prljavu igru pa su se na vrijeme povukli jer su časni i pošteni, ali su isti pored svega u velikom broju kao i ja došli na Markov trg kad ste na svoju ruku opet nanijeli više štete nego koristi braniteljskoj populaciji.

Greška
This video doesn’t exist

Svaki put kad su se pojedinci u malim grupicama podržavali makar i jednu inicijativu, većina je bila razbijana iznutra. Sjetimo se Savske 66? Za kraj, ništa! Završavam post, i odajem političarima jedno priznanje! Sve ovo što se dešavalo je u većini slučajeva njihovo maslo samo da bi sebe zaštitili od zakona jer u šakama za svoje (ne) poštenje imaju ljevicu i ponekloga iz desnice. Nadrapao si s obje strane! Steven Spielberg je za njih čista nula. Zero! Ništica. Nula bodova. Za ovakvu režiju si stvarno zaslužili Oscara! No sa jednom naznakom. Slavni režiser je do svoje slave i bogatstva stigao upornim i marljivim radom, i neka ne zamjeri što sam spomenuo njegovo ime. Radi se naime, o intelektualnoj montaži, jer lopov, glupan i priprost čovjek mora pribjeći krađi i kriminalu, veleizdaji, i drugim podvalama.

Izvor: SPO