Kick Out!

Slobodom su nam dali da se vičemo Hrvat, Hrvat! A za uzvrat su nas ti isti ispljuvali ponizili, bacili na koljena, a dalje nas ponižavaju i ponižavaju. Nemaju mjere u ničemu tako i u pravičnosti i dijeljenju svega onoga, što nas tišti pa tako i u tome, da nas bogati ubijaju i osiromašavaju. Masonerija nam se smije u lice. U prvom redu u crkvi kao u Nuštru 1991 prema Marincima, ukopani rovu. No što imamo od vikanja kada ništa drugo nikada nismo imali i stoga treba ponekad stati na loptu i viknuti dosta, a ne za sitnice tražiti, novčane naknade, poput organiziranje prosvjeda. Kažu ljudi ljubav novac pokreće svijet…no prije bih rekao da novac pokreće svijet, te da sve ovo što sam naveo skupa nema smisla, za ikoga od nas malih ljudi. Domoljubi ispljuvani, Dragovoljci ispljuvani. Pokojnici uznemiravani, skupa sa prijetnjama prekopavanja grobova. Ima li to ikakvoga smisla Vama? Meni nema, jer na koncu za koga ili za što smo išli u rat kada danas nemamo prava kakva bi trebali imati. Ovo što se dogodilo meni nije ništa spram onoga što se dogodilo bojovnicima na Trpinjskoj cesti, kao i Nuštru, Bogdanovcima, i diljem Hrvatske.

Zlo koje se dogodilo nakon rata, kada je cijela populacija, ismijana, i bila ponižena, od vrha političkoga, kao zalog budućnosti koje nema niti jedan Hrvat. Izdaja koja je među nama, je dostigla, paničan razvoj je dio plana protu malih naroda a podržan je od velikih sila. Dok nam je albatrosa koji se hrane sa velikim apetitom ribom, koju smo osobno ulovili, imat će mo i one koji su u stanju i ptici uzeti iz usta, jer ovaj svijet koji su skovali sebi po mjeri:

-ratovi

-krvoprolića

-laži

-nepoznavanje i prešućivanje materije

Naša sudbina je zapečaćena, kao i svim malim narodima u svijetu. Ako pogledamo južno američku prašumu, i plemena koja su tamo i na koji se način trgaju i opiru, od civilizacije, moramo se zapitati: nismo li to mogli i sami zaključiti, i prema našoj sudbini, od postanka, Kralja Tomislava, Dmitra Zvonimira, u drugom svjetskom ratu, komunističkom sustavu, pa sve do danas. Razočarenja od predsjednika Tuđmana, do predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, je utoliko veće, jer nitko ništa ne poduzima za Branitelje.

Greška
This video doesn’t exist

Na Vukovaru učinjen proboj i da je uspio, možda bi poginulo 3.000-4.000 tisuće, ali bi nakon oslobađanja i čišćenja tog grada i istočne Slavonije, čitava Hrvatska bila slobodna i čista od četnika. To je bio moj san, zato mi je život stao negdje na tom proboju, i nisam se u sjećanju makao od tog trenutka, kada su Anđeli počeli prelijetati u grad koji je padao, i kada je vladalo Jedinstvo i Bratimstvo, i kada je svaka želja i molitva išla ravno onome kome je bila upućena. Toga više nema. Stao nam je život svima, i nastavka nema, jer je polje zauzeto, i zasijano, novim sukobom i slomom Hrvatske. Netko ju je takvu skrojio, da bude ranjiva, i lomljiva, da bi bio prepoznat kao Prvi Hrvatski Predsjednik, skupa sa UDBA-om, KOS-om, SDS-om, danas SOA  druge radne organizacije. Da se počistila Hrvatska, kao u planu i programu Hrvata, i to iseljavanjem pučanstva srbočetničkog preko Dunava i Drine ne bi bilo više problema. Lustracije ne će biti jer UDBA koja je još jaka, se je postavila, sa ostatkom svijeta u Hrvatskoj, na tron Hrvatske. U toj piramidi, koja je izgrađena po propisu, svih onih koji su u radovima učestvovali, su na vrhu oni koji znaju o Vama, o Vašim prošlim životima, vašim grijesima, zločinima u prošlosti, te Vas zbog toga mogu ucjenjivati ili poticati na sjećanje, jednako kao da Vam omogućuju probitak, napredak, školovanje kao i financiranje. Stoga se zapitajmo sa razlogom tko je gore, u vrhu piramide? Jer Bog nema sa tim ništa. On jeste to postavio, ali nije zaslužio blaćenje, jer je prevaren, prodan, osuđen, razapet i ubijen na tom Križu. Kako je on žrtva bio tada, tako su Branitelji.

 

 

3 misli o “Kick Out!

  1. Da li bi Hrvati trebali ili ne sjetiti se prvog hrvatskog državnog i nacionalnog praznika poslije 839 godine, DESETOG TRAVNJA 1941. godine. To me muči i to bih želio znati. Zašto bih ja to želio znati? Jednostavno zato što su Hrvati u zadnjih skoro osam (8) desetljeća pali pod veliki utjecaj neprijatelja hrvatskog naroda, pa misle kao što i neprijatelji Hrvatske misle da je DESETI TRAVNJA fašistički i nacistički – iako Italija kao fašistička i Njemačka kao nacistička zemlja i ne znaju šta taj dan znači, osim deseti dan u travnju svake godine – iako je to za Hrvate samo jedan povijestni dan iz hrvatske prošle povijesti.
    otporas.com
    OTPORAS.COM

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.