HRVATSKA POLICIJA!

U većini časni i pošteni pripadnici MUP-a ali nažalost, ne svojom voljom, sluge i robovi gospodara ministra Policije i i MUP-a. U zadnjih mjesec dana prolaze pakao koji oni nisu očekivali da će ih zadesiti, svjesno izvršavaju svoju obavezu spram građana RH kao savjesni i odani izvršavaju sve zapovijedi pa i protiv svoje volje i one koje su štetne za Domovinu jer im to loši gospodari zapovijedaju.

Gledajući izvješća s terena gdje su poslani na granice kroz koje izdajnici propuštaju nepoželjne ti su ljudi nemoćni sami nešto poduzeti te su isti iscrpljeni i na kraju snaga i stvarno ih žalim. Pristupajući postrojbama MUP-a obavezali su se čuvati Ustav i Ustavni poredak te štititi sve građane Domovine ali zahvaljujući Judama zvanim Milanović i Ostojić nisu u mogućnosti to i izvršavati je im te ovlasti isti uskraćuju te ih vode u krivom putu i protiv svoje volje da bi opstali izvršavaju i loše odluke još lošije vlade.

Greška
This video doesn’t exist

Za loše stvari koje se dešavaju ne možemo kriviti one koji rade svoj posao isključivi krivci su oni koji istima daju zapovijedi što i kako da rade a u ovome slučaju su to Milanović i Ostojić a ne naši Policajci. Neznam do kad će i oni moći to izdržati i da li će uspjeti da nas obrane u što čisto sumnjam, ako se sami opet ne dignemo na noge i kažemo dosta je vas izdajnika i lopova koji radite protiv svoga naroda.

 

2 misli o “HRVATSKA POLICIJA!

  1. To je točno! A tko to danas prizna? Čak ni vlada RH o tome zaliveno šuti, isto kao što zaliveno šuti i o zasada i temeljima NEZAVISNE DRŽAVE HRVATSKE. Napisao sam tu riječ punim slovima, jer sam primjetio da se nekim Hrvatima diže tlak više kada se stave inicijali NDH nego kada se napiše cijeli naslov NEZAVISNA DRŽAVA HRVATSKA.

    Bože, Bože, Bože što se smijem ovim hrvatskim amaterima koji sebe smatraju političarima. Ja bih njih prozvao istim imenom kako se zovu loši odvjetnici: Ovi se zovu ODVJETNICI IZGUBLJENE PARNICE. Ove naše današnje političare također treba prozvati POLITIČARI IZGUBLJENE POLITIKE.
    DESETI TRAVNJA 1941. GODINE – USPOSTAVA NEZAVISNE …
    https://otporas.com/deseti-travnja-1941-godine-uspostava…..

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.