Kupim gaće u kineskoj, i pojedem čokoladu u LIDL, nakon toga svjetlim ko neonka!

Zašto moram jesti sardine iz Češke, Poljske, Mađarske i iz panonskog mora? Ove zadnje mi nude od nekog bradonje iz Srbije koji sanja o isušenom dnu mora i velikoj Srbiji. Poanta je da poante nema, i zaključka kao i nekakvog konstruktivnog riješenja, jer Srbi od Dalmacije, Slavonije, Podravine, i Istre i Herceg Bosne nikada ne će odustati. Nadalje. Sva ova akcija “Kupujmo hrvatsko” je toliko napuhana i licemjerna, jer pored svih naših proizvoda koje Hrvatska ima, je sve toliko lažljivo, kao npr. prehrambena industrija koja nema obzira niti prema hrvatskom čovjeku, kao niti prema hrvatskim interesima. Kupim gaće u kineskoj, i pojedem čokoladu u LIDL, nakon toga svjetlim ko neonka! Još malo pa ne ću morati struju plaćati.

Jer kako naime objasniti pojavu koja je ustaljena kod nas u Hrvatskoj, ako se ništa nije poduzelo protu kriminalaca, tajkuna i lopova, koji dan i noć trguju sa Srbijom, kao Todorić Ivica. Ima li to smisao ikakav i ako ga ima tko ga je kreirao? U kojem analogno digitalnom laboratoriju?

Ima li poduzetništvo ikakvu mjeru, kojem bi se mogla postaviti nekakva razumna granica, koja inače ne postoji? Evo primjer:

-Zbog 100-300 kuna, koje je jedna bakica ostala dužna, ista je bila primorena “primiti” kaznu od mjesec dana zatvora, jer joj Hrvatska Država to omogućuje, jednako kao i velikom tajkunu, i poduzetniku, Ivici Todoriću, koji dobija kredite od 6 milijardi kuna!? Meni ovo sve nema smisla nikakvoga, osim jedne rečenice koju sam davno osmislio i na temelju promišljanja napisao, a to je da su službe u Hrvatskoj, ništa drugo do aparati i servisi, kojemu se veliki i dični kriminalci i tajkuni diče i financiraju ih, jer im služe u svrhu zaštite imovine i obitelji! Stoga iz respekta prema malim korisnicima mogu samo kazati, da je doista mučno, živjeti u ovim vremenima, jer ništa drugo nije niti preostalo osim da se već probrani, obogate još i više. Pitanje koje imam za kraj jeste ovo:

-nije li Hrvatska Država trebala biti i sretnija i bolja, da se riješila sudbina Vukovara, sa probojem u sam grad? Prema informacijama kojima raspolažem, trebalo je poginuti oko 3.000-4.000 tisuće Branitelja, što mi se čini doista napuhano, no prava brojka je daleko manja. Da se je Vukovar oslobodio, bilo bi manje četnika u Hrvatskoj upravo za onaj broj koji je danas prisutan  Domovini, a oni su u Vladi, ministarstavima, u MUP-a, i MORH-a. Priča je toliko složena, kako bi izgledalo, da su Bogom dani svi bogati i veliki i da im se ništa ne može dogoditi, osim da im se služi i da im se pokoravaju oni mali koji, da bi živjeli, morali raditi, za sitniš pri tome ih nazivali životinjama. Čast svima, koji su novac i imovinu stekli normalnim putem. No takvih je malo.

Jedna misao o “Kupim gaće u kineskoj, i pojedem čokoladu u LIDL, nakon toga svjetlim ko neonka!

  1. To je točno! A tko to danas prizna? Čak ni vlada RH o tome zaliveno šuti, isto kao što zaliveno šuti i o zasada i temeljima NEZAVISNE DRŽAVE HRVATSKE. Napisao sam tu riječ punim slovima, jer sam primjetio da se nekim Hrvatima diže tlak više kada se stave inicijali NDH nego kada se napiše cijeli naslov NEZAVISNA DRŽAVA HRVATSKA.

    Bože, Bože, Bože što se smijem ovim hrvatskim amaterima koji sebe smatraju političarima. Ja bih njih prozvao istim imenom kako se zovu loši odvjetnici: Ovi se zovu ODVJETNICI IZGUBLJENE PARNICE. Ove naše današnje političare također treba prozvati POLITIČARI IZGUBLJENE POLITIKE.
    DESETI TRAVNJA 1941. GODINE – USPOSTAVA NEZAVISNE …
    https://otporas.com/deseti-travnja-1941-godine-uspostava…..

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.