Suđenje Vladimiru Horvatiću u Vukovaru!

Napadi Stanimirovića na liječnika hrvatske nacionalnosti Vladimira Horvatića, su se neprestano odvijali tijekom duljeg vremena. Stoga sve ovo što se događa, nije ništa drugo do montirani proces protu Vukovara i vukovaraca, kao i bojovnika Vukovara, živih i onih koji su tu. Netrpeljivosti samog Stanimirovića i SNV, nije ništa drugo do (kako popurano Srbi imenuju HATE-om, svoje šikaniranje Hrvata, od malog čovjeka do liječnika i magistra). Jer ako njih najškolovanije slomiju, dobit će i bitku. Ništa stoga nije dobro a niti potrebno, napraviti, da se išta ispravi, jer sve što se događa je podržano od Kolinde Grabar Kitarović, jer nju naprosto to ne interesira. Osigurano je visokim kamatama, i svotama. Partizansko dijete. Stoga ostajte mi zdravi i pripravni, jer će se ova sapunica još uvijek razvlačiti. Možda više ne na liječniku Vladimiru Horvatiću, već na drugima kojima se sudi za ćirilične ploče,  i za one naredne koji tek će dolaziti u trenutku kada puknu i najdeblji živčani trupci.

Greška
This video doesn’t exist

Trakavica SNV se nastavlja i kroz biltene SNV, u kojem su nabrojane stotine sudionika verbalnih pisanih istupa, među kojima je i ova stranica, jer kao i manjina drugih, ne dam na svoje i na ono što mislim da je ispravno. Kao i sva druga medijska sredstva, koja su na njihovoj strani, očekuje se i očitovanje njihovo, i osuda verbalna ili pisana, Vladimira Horvatića, jer vrag četnički ne miruje.

Nije stoga niti čudno a niti potrebito razmišljati da se sve odvija pod patronatom i daljinskim upravljačem Sabora. Sva ta svita političara, koji su čas na jednoj a čas na drugoj, strani nisu ništa drugo do voajeri koji zagledaju u tuđe živote, a svoje nemaju. I kravatu su na sebi ogadili. Jer kako objasniti, klanje u Vukovaru i neprocesuiranje istih, Škabrnju, Srebrenicu koja je se odvijala u Herceg Bosni, a za dvije tri riječi u verbalnoj obrani od Stanimirovića se događa sud i suđenje!?