Opasni utjecaji u Hrvatskoj!

 

Ovo pokazivanje truleži u malom slavonskom gradiću nije ništa drugo, do nepotizam, koji je ustaljen kako od 80-ih, do danas. SKH je na vlasti i nema razloga za mijenjanje po našem, kada je sve po njihovom. Na njihovo mjesto ne bih nikada ali bi ih uputio, na rad. No kako su dobro povezani ti tajkuni, sa HDZ-om, svako koji se upusti u ovo, imat će većih problema no ikada. Naime, bolje će vidjeti svjetlo u sebe i kod drugih. Jer nazivati žene ovcom, je za zapitati se. Bar meni. Jer ako je žena-žena, a sve žene (pod uvjetom ako su normalne-žene, bez estetskih zahvata) onda je i drž. odvjetnica u Vukovaru može bitno oslikana, tom domaćom životinjom. Kao i svaka liječnica u ambulanti. I učiteljica, profesorica i vrtlartica. Pa i da je K.G. Kitarović zaposlena kod rogatog ovna, i ona bi bila ovca, ali malo poveća. Zar nitko to ne vidi? Gdje su ženske udruge danas? Nemaju pinku pa možda ne će da se oglase?

Jesam li ispisao nekakvu riječ o četnicima eto me u biltenu SNV. Jel se ovaj tajkun na ispovjedi očituje, što misli o ženi i majci, koja radi kod njega? Na koncu i na kraju, u koju on crkvu ide, ja tamo ne ulazim. Ista u koju ide i Hanžeković, i druga banda.

Greška
This video doesn’t exist

Jer kada se za nekoga kaže da je ovca, i te kako se znade, na što se misli. Spolni odnos sa ovcom u ovom slučaju ne ma veze sa navedenim, osim ako dotični ne pokušava implementirati, da je ovan rogat, poput Satana i Lucifera, a dotični pokušava upasti, polupismen kakav jeste u high society masonerije, što doista nije niti teško, jer što veći seljak to je bolji krumpir. Psihijatar bi to okarektizirao, kao zoofiliju u “pripravi/pripremi”(možda sanja snošaj sa životinjom). No opet šalu na stranu, obzirom iz kojeg sela dolazi. Uistinu me to ne zanima. No jedno je sigurno. Moć nije samo novac, kako pojedinci misle. Lijekove koje žene piju, koje trebaju piti, kako bi teže otvarali usta, te pričali o doživljajima, poput šikaniranja i mobinga u firmi), nisu niti malo za prešutjeti. No pošto je masonerija starija od ičega na svijetu, pa i od katoličke vjere, onda je i za pomisliti kako je to i krajnji cilj. Čude me i ženske udruge iz Dom. rata, i ove sve koje su tu prisutne u nas, da niti jedna nije reagirala na napise da su žene u njegovu diskontu ovce a on vođa stada? Koje su uvjetno rečeno: kad njemu/njima paše, upravo to što je naveo. Vjerovatno je u pitanju lova, kao i beneficije, koje im goat/ovan, nudi, daje implementira. Žene su bile što su bile. Negdje su se i promijenile, ali su za to okolina, nepotizam i lopovluk uzeli toliko maha, da nam nije niti čudno što je ovako kako jeste. Još kada krupnije stvari pokucaju na vrata, što će biti tada od naše Domovine, kada na ovakve krupne stvari ne reagiramo. Niti Kaptol nije reagirao, jer nemaju interesa, niti zarade, a kamate uredno uplaćuju onima od kojih su kredit podigli.