Doktore boli me glava! Evo za početak ovooo…pa dođi za mjesec dana!

Par riječi o doturima/liječnicima! Prisilne misli koje su nam dane, se ako se dovoljno dugo implementiraju ili nameću, slobodnom voljom prismognu i postanu dio bića, tako da su dijagnoze zagarantirane. Dakle pitanje svih pitanje jeste, ovo:

Ako netko ima slabu točku, onda je pitanje zbog čega toliko netko kopal po njoj, i tko mu daje za pravo to činiti? A to što pojedini liječnik ili liječnica ne vidi razliku između klamidije, gonoreje, i drugih spolnih bolesti te stoga traži zaštitu, od jačih od sebe, jer su nenavikli na svoj rad osobni, te su također prisiljeni uzimati mito od slikara, u vidu platna po par metara, velikih, ili umanjenih, na više komada, nije niti malo čudno. Liječnici su uzeli si pravo davati žigove koji nemaju temelja niti osnova, bar u mom slučaju. Što su htjeli sakriti, ovih dana, upravo isplivava van, a to je da liječnika, ponekad treba natući nogom ili letvom, pa ga naučiti pameti. Zato stoga, kao što je rekao čovjek koji je kupio moju kuću: Pamet u glavu a dupe uza zid!…Nikada ne znate tko vas prati, i zbog čega i na koji način Vam može utjerati sve ono što mu je potrebno ili ne: Stoga: Garbage in-Garbage out! Smeće unutra, smeće van! Jednom netko reče, to, pa sam prihvatio, pokazalo se je dobrom odlukom. Ako netko ne valja, onda ne valja.

Greška
This video doesn’t exist

To nema veze niti sa bojom kože niti vjeroispovijesti niti je li bio u HV ili u Policiji. Jednostavno, pokidani um ili mentalni komunist nije za popravak. Navikao je lijepo živjeti, i gaziti će preko mrtvih, preko hrvatskih velikana, književnika, povijesničara. Ove prve će registrirati kao pobjedu, a male pri tom ne će niti zapaziti niti upamtiti, jer im nikada nisu bili bitni, niti ozljede niti rane niti poniženja koja imaju. Takav je mentalni sklop, kojeg je naveo Ivan Aralica, i trebali bi smo pogledati aspekte za što je to naveo. Oni koji su to pogledali su bogatiji za uvid, a oni koji odbijaju se boje jer vjerovatno imaju predrasude da bi mogli ostati bez njih. Bez čega? Pa bez predrasuda!

Šutnje je zlato no ako liječnik za to još dade tablete, da bi šutnja bila još jača i bešćutnija, onda je doista za zapitati: –Tko je njih baždario i programirao da tako rade, kako rade. Konobar u kafiću izmjeri koliko je popijeno iz boce, pelinkovca a kod njih brate mili, do dna se odavno došlo. Od tad ne pijem alkohol. A ni tablete.