Specijalni rat iza vrata Sabora!

Postoje dokazi nisu evidentni, ali su doznačajnog karaktera…Dakle govore o nečemu ili nekome, ali se ne može prišiti ništa. Mutni poslovi poput ovih, su zločinačkog karaktera, i nalaze sa na listi sotonističkih običaja, i djelovanja, kao što je i sam sotona-nikad dokazano da ga je itko vidio, a prati se njegov krvavi trag. Dakle ne nastaviti sa ovim istraživanjem bi bio crimen, a nastaviti bi bilo pohvalno, jer postoji mogućnost uhićenja počinitelja, kao što je to u doznačajnom karakteru naglašeno i označeno.

Sve u svemu ova tema se proteže zadnjih nekoliko desetina godina, od kad je krenuo domovinski rat, i tako sa tim je riješen, određen nivo u Domovini onih ljudi koji nisu stekli nekakav status, na način da ih je se uklonilo sa dnevnog svjetla. Sve nadalje što se događa kod nas i u nas Hrvata, je dobijeno subliminacijom događaja kao i određenih poteza, koji su dali MORH, Min. branitelja-trojac Glavašević, Nađ, Matić, i sve njihove karizmatične inovacije, tipa: Branitelje Herceg Bosne treba odpustiti, i ostaviti na ulici, kao i one koji su od početka davali domovini, onoliko koliko joj je bilo potrebno, pa i više od toga a time i one ljude koji su dali najviše, a to su ekstremiteti, i svoje živote.

Greška
This video doesn’t exist

Nebriga za ročnike u MORH je toliko i uvećana jer postoje tendencije da se tolerira sve, od nošenja šajkače, do onih pokreta, koji su u graničnim odnosima sa četničkim. Kad kažem graničnim, pri tome mislim na granična stanja izazvana srbočetničkom glazbom, subliminalnim porukama kroz koje se proteže srpstvo, religija svetosavska, i gdje se potiče nagon za varanjem, krađom, ubijanjem, klanjem, i crnim humorom, koji je svojstven srbočetničkoj kulturi, koja je porijeklom svinjarskih kraljeva i njihovih sluga. Nije šala, a nije niti dovedeno na sud, te se vidjelo tko je pokretač, tko sluga, a tko je to tolerirao?

Link:

Ročnik u šajkači!

Čini mi se da je u pitanju specijalni rat protu Hrvata, i nastojanje da se satire svaka Hrvatska zamisao, i ideja, nit vodilja, a od povijesti i svega drugoga što je od hrvatstva ostalo je ukazani cilj koji je označen i ka tome se ide, a to je sam kraj Hrvatskog naroda. “Seme posijano treba spaliti” sam jednom čuo negdje u tom previranju, pa mi nije čudno što dolazi iz usta pravoslavnog popa. Dokazi postoje a to je srbočetnička agresija kroz povijest, koja je pokazala i pokazuje i dan danas, da je sve, od početka do kraja isplanirano, od Ilije Garašanina, i ranije iz povijesti, pa sve do svetosavkogpokreta, koji daje za pravo raditi sve zločine i blagosiljati ih tik prije ispaljenja hitaca u tijela ranjenika, djece, staraca i žena. Toliko za ovaj put.