Vidimo zločince, znamo zločine i ŠUTIMO!

Teška sudbina koja je zauzela Hrvate, je toliko velika, da se samo naizgled čini kako je sve u redu ali samo zbog kukavičluka da se sagleda dno na koje smo postavljeni. Ako netko ima bolest neka samo popije napitak koji se zove “pelin prodane duše”, te će se osjetiti jad i talog koji postoji u nas, koji peče i boli. Jer komunisti i UDBA su još uvijek tu prisutni i jaki toliko da likuju nad svakom smrti. Liječnicima su stali na vrat, i zauzeli poziciju koja nije nikada bila toliko jaka, kao danas.

Greška
This video doesn’t exist

Osjeti ovaj jad, moj Bože, pa ćeš vidjeti da ima i onih koji se nisu prodali i predali, jer dok je pelina i gorčine među nama, dok cvate i raste, dok se slade našim nesrećama, postoji i onaj dio koji uvijek daje za pravo nama da se obranimo. Kako god. Istina je ta da se svi goste i časte mukom Hrvata, i da ništa nije više sveto u našoj Domovini. Kako su došli na vlast, ne silaze niti kane, jer su vlast i moć uvijek išli skupa, te su sa time napravili spregu-osovinu koja lomi i uništava Dragovoljce domovinkog rata. Vrlo opaka igra liječnika, sociologa, psihijatara, psihologa, i drugih stručnjaka, koji nemaju petlju sati pred medije i kazati dvije tri riječi za početak ozdravljenja našeg društva.

2 misli o “Vidimo zločince, znamo zločine i ŠUTIMO!

  1. Može li se, USTAŠA poistovijetiti s imenom HRVAT ili HRVATSKA?

    Merčep se je borio za Hrvatsku Državu isto kao što su se i Ustaše borile, samo za duplo veću Ustaše su se borile. I tek tada će se znati prava ISTINA Ustaškog […]

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.