Volite li slobodu, ili Vam se dopada biti roblje?

Onaj čovjek koji propovjeda, vjeroispovijest a pri tome ne želi biti učesnikom promjena u sebi i oko sebe, nije ništa drugo do kukavica. Kukavice su oni ljudi koji nakon revolucije dolaze na vlast te pričaju sve ono što je nepoznanica, ali u svjetlu koje njima odgovara, prema njihovu statusu i imovinskoj kartici. Sve drugo što se može postaviti narodu kao preduvjet opastanka, jeste ništa drugo do pokušaj manipulacije s njihove strane kako bi zadržali privilegije koje su dobili u narodu. Zato im je milo manipulirati nama samima, jer koristi o tome imaju velike. Nadalje. Svaki Hrvat koji preda bitku za svoj narod je direktno pljunuo na 12 redarstvenika, njihovu žrtvu, život kojeg su dali i direktno su pljunuli na živote Dragovoljaca i Branitelja Vukovara. Stoga imajmo na umu i ovo, da su Hrvati razjedinjeni i da postoje stvari kojih se treba kloniti jer sve drugo što dolazi jeste samo iskušenje, koje će nas na koncu i uništiti.

Greška
This video doesn’t exist

Dok je kod nas SDP i HDZ na vlasti i svi oni koji se koriste njihovim uslugama, koje ponekad imaju ozračje svjesnih laži, kao što su: lustracija, ukidanje SK, ukidanje UDBA, ukidanje KOS, i drugih morbidnih organizacija, koje služe isključivo onima kojima nije stalo do boljitka u Hrvatskoj. Dvolična igra pojedinih političara, je toliko velika i prozirna da se treba pitati na koncu tko je taj koji nas uništava do te mjere, i koji ishodi sve ono što nam dolazi.

Karakter naših političara, je toliko pokvaren i lažljiv a lice naličje vidljivo onima koji otvorene oči imaju.Ništa nam ništa drugo ne preostaje, već gledati što nam spremaju u svojoj sotonskoj kuhinji. Stoga treba se ograditi od svega što nam smeta, i pripraviti se za bitku svih bitaka.

Jer nije zgorega se zapitati: zbog čega su tu ako nas ne žele, nešto naučiti?