Kako uloviti predatora? Gladan je, te se oda!

Kako uloviti predatora? Pa na mamac! Ovo shvaćanje je samo tulavim Srbinu i četniku nepoznato, jer dolaze iz tog jata. Oni ne love…oni ispale metak u leđa onome koji je plemenitiji od njih. Osim toga svima onima kojima nije jasno na što sam mislio, neka pogledaju što i kako se događa u nas. Dakle od početka krenimo i opišimo ih:

  1. Ego im je velik!
  2. Imaju velik nos, jer pretjeruju!
  3. Ime im počinje istim slovom!

Jedinstvo koje je vladalo 1991 je utoliko jako i veće nego ikada bilo, jer je snaga koja je tada vladala velika i snažna te utoliko neponovljiva. Osim što postoje predatori u prirodi, tako postoje i kod nas u našem društvu. Kod nas postoji jedan koji je na listi ratnih poćudnika, a to je jednom riječju HEROJ! Heroj u ovoj priči je Hrvat. Svi ostali su na listi ratnih zločina i delikata koji su u cijelom svijetu osuđeni prema popisu UN i drugi nevladinih institucija.

Od zločina koje su činili Srbi, na popisu su:

-ubijanje civila, klanje, spaljivanje ljudi, silovanje, pljačka, otimačina, krađa umjetnina, rušenje umjetnina i sakralnih objekata i niz drugih nepoćudnosti na koje svijet gleda sa simpatijom, ( zbog nemoći ili zlobe!?) jer dok netko veliki ne strada, ili dok se ne povede svjetski rat nema nade za boljitak niti povratka na relaciju: “Dobro se dobrim vrati” odnosno na trasu koju je zacrtao onaj tko je u mogućnosti to učiniti i štititi.

Jer sve što se započelo od dana kada je buknula 1991, me dovodi u sumnju, pa i moje suvremenike (čitaj suborce) da je nešto potpuno krivo postavljeno u našem karakteru i crti ljudskosti, što se odrazilo na povijest i preklapanja u povijesti. Priče jednostavno ne štimaju. Pobjeda jeste blistava sa akcijom OLUJA 1995, ali je pad Vukovara jako sumnjiv. Nešto e štima u cijeloj priči: da je proboj za Vukovar uspio…možda bi poginulo 2.000-3.500 gardista, ali bi bilo 100.000 manje četnika u Hrvatskoj,  ne bi ih bilo aboliranih, niti bi ih bilo u hrvatskoj Policiji. No onaj tko želi vladati ovim dijelom svijeta i ljudima je zapravo onaj tko oportunistički koristi ovu situaciju, jer se postavlja iznad svih. Mi mali moramo trpiti izljeve i ekperimente koji su nam dani te predočeni kao spravan put. NWO!? Predsjednica!? Nije čudno onda što polupismeni tajkuni, sumnjiva podrijetla bogatstva, te načina bogaćenja, nazivaju svoje radnice ovcama, a sebe pastirom. Još jedan u nizu lažnih mesija. Ne samo to. Samim imenom, je plitak i glup, jer ne zna tko mu je sve zamjerio tu izjavu. Ima nas koji svoje majke i sestre, djevojke cijene, još uvijek. Zarad koga onda sve ovo? Da bi nam netko možda prodao lijek za rak, kojeg poznaju svi? A dostupan je onima koji bogatstvo imaju? Da bi nas netko natjerao u kredit, kako bi se zatrpali i trpili izljeve ili telefonsko maltretiranje uposlenika banke, sa pitanjima koja su tipa:

-“Imamo novi tip kredita, sa minimalnom kamatom!”- A kamata je takva da ti uzmu i štrikanu čarapu sa nogu, i daju na javnu dražbu da bi namirili sva dugovanja koja imaju.

Predator se inače lovi na manje osobnosti, tipa sina, kćeri, strica, ujaka, nećaka, nećakinje, novac, privilegija, pa stoga ako želite kapitalan ulov loviti i uloviti, te ga pokušati izvesti na suho, zalijepite si paklaru ili drugu ribu slična karaktera te načina prehranjivanja, na leđa morskog psa ili veće grdosije, pa će te vidjeti što je moć, i kolika je ne/odgovornost spram i prema čovjeku, i razlika između četnika i ustaše, kada riba, morski pas krene u lov gladan mesa. Simbol Kršćana je riba. Pa neka onda netko kaže, jel život lak, vrijedan ili bezvrijedan. Nije lak. Pitam samo te neljude četnike, jesu li ikada, imali more noćne od ubojstava, i masakriranja u Vukovaru, Škabrnji i Srebrenici? Jer ako nisu imali, to dovodi u sumnju čitavu SPC, i sv. Savu kao svetog. Je li on uopće svetac kakvim ga SPC želi prikazati.

Greška
This video doesn’t exist

Meni osobno liči na životinju, bradatu smrdljivu, žednu tuđe krvi i posjeda. Jer svetac to ne može činiti, a sv. Savo olako kolje djecu starce bojovnike i djevojčicama vadi oči. Odrasle sakati, pa i kastrira…Nije zgorega naglasiti, da je čitavo zdravstvo srpsko, poškropljeno ratnim zločinima četnika, i krvlju nevinih žrtava. Žene u crnom!? Ne vjerujem ni njima! Sonja Biserko!? niti kod nje mi ne štima nešto. Kad tada će se stijeg i vjetar promijeniti. Na koncu jel trebam takve osobe u okruženju, oko nas Hrvata, da nam prezentiraju zamisli koje su inficirane velikosrpstvom?

Opasno je generalizirati stvari, i usoređivai SPC, sa katoličkom crkvom. Jednako je to sa sektom koja prinosi ljudske žrtve. Sv. Savo je koljač bio i ostao, i potpuno je nerealno izjenačavati Stepinca i njega, kao što to SPC čini, ili na koncu proglašavati Stepinca ratnim zločincem. Rugala se sova sjenici. Uostalom…zločini nad židovima, u Beogradu 1941-1945 su veliki i to u logoru Banjica i Sajmište, gdje je ubijeno 80.000 židova i pri tome nitko nije odgovarao. Vjerovatno je sve to pripisano Hrvatima. Nadalje. Nebitno je bilo 1991, ako se do njega (ranjenika) moglo doći, jel itko iz hrvatskih postrojbi, netko pozvan ili nepozvan, bio ranjen u odori ZNG, HOS, Policije. Bitno je samo dati sve što je moguće da se raskrinkaju takvi licemjeri, što žive na tuđoj krvi, koji gledaju osobni probitak, i patnju drugoga. Srpski vasceli univerzum je utoliko sumnjiv, zbog današnje brade, tako da mi se i druge ekipe čine sumnjivima. Odijelo čini čovjeka, a brada, smrad, i talog zločina četnika sotonski okot SPC. Jer onaj koji uživa u patnji suborca, i malog čovjeka, bio on Srbin, Hrvat, Židov, Talijan ili pak Čeh, po mom smislu promišljanja, nije sa ovoga svijeta, niti zalužuje spokoj. On je iz svijeta demona. Srbi pretendiraju na tron ober sotonista odavno, a kvav trag u povijesti je i dan danas vidljiv. Oni koji omalovažavaju ljude, more ili ubijaju radi zadovoljstva, su iz svinjca kao što je srbočetnički svinjac, prepun neobrijanih osoba, koji nemaju skrupula niti imalo ljudskosti. Vrijeme će pokazati tko je i što je, zaigrao u  Hrvatskoj! Za sada je puna “vrića” briga oko, neukih bradatih osoba, sa predbilježbom za počinjene ratne zločine. Kako sa skakavcima? Pa zatvorimo im vrata i prozore.