Inicijativa za podizanje spomenika Violeti Antolić Viky!

Ovim putem posežem za inicijativom za podizanje spomenika Violeti Antolić Viky, bojovnici i Heroini Vukovara, koja je tragično preminula u prometnoj nesreći prije nekoliko godina. Dragovoljka HOS-a koja je provela tri mjeseca pakla u obrani Vukovara, a potom prošla pakao logora u Srbiji.

Ova inicijativa nije ispred Stožera za obranu Vukovara, niti ijedne udruge, već je ispred stranice “Hrvatsko Obrambeno Štivo”. Pošto se o tome slabo piše a niti ne spominje a pogotovo od onih koji su joj bili bliski i veliki “prijatelji”, posežem za ovom inicijativom samovoljno, pa neka tako počne i završi. Ali bar neka netko čuje glas razuma, kao što je i ona upozoravala na padajuće Domoljublje, i ugrozu Hrvatske, prodaju i izdaju Vukovara.

Greška
This video doesn’t exist

Pošto je to činjenica od koje se bježi a Juda u Saboru više nego ikada, upriličimo ovu dostojanstvenu inicijativu razumnom i mogućom jer na koncu: Što je život bez Violete Antolić Viky, pojedincima u Stožeru i Vukovaru? Ništa. Makar to naizgled bilo nemoguće očekujem da se sve istraži i krajnja mogućnost neka se ispolji na portalu svih Domoljubnih stranica, i neka se otvori, JEDAN ŽIRO RAČUN, na kojeg će se skupljati novac. Neka se novac primjerice skuplja u SOHV. Izvođač radova odnosno autor spomenika neka bude iskren domoljub neka ne zacrni sa cijenom izrade istog, jer ono što je ona dala Hrvatskoj je uistino veliko i oni koji ne vide neka otvore oči ili neka se pomole, pa neka im se oči otvore. Anđela je malo, u našem narodu a svjedoka istini još manje, a lažova prijetvornih i grebatora previše. Pljačka je uvijek bila nešto što je prisutno, stoga imajmo pameti i uklonimo komunistička obilježja sa trgova i ulica i nazovimo ih imenom istinskih Heroja Domovinskog rata!