SOA ili sigurnosna obavještajna agencija je po informacijama se trebala zvati HOA!

 

SOA ili sigurnosna obavještajna agencija je po informacijama se trebala zvati HOA, ali se u pretrzavanju i otimanju nazvala prema interesima onih koji su imali račune u bankama vani po inozemstvu. Kao u Vatikanu npr. u Americi, i drugim europskim zemljama. Politika je nešto najgnusnije što postoji a crvi, i druga bezkrlježnačka bića se odlično snalaze u tom vrhnju koje zapravo to nije, al ajmo nazvati to tako, pravim imenom. Oni su u Areni koja liči na svinjac, hranimo ih, pojimo, sve dok ne krene svinjokolja. A onda smo krivi sami sebi.

Greška
This video doesn’t exist

A onda nastaju delicije: On je bio UDBA, on je bio KOS, on je kral, on je trošio drogu. On je bio oficir iz JNA, i to službujući. Ok. Ako ste sve to znali zašto niste reagirali? Već morite nas male ljude, a drobite grebatorima i dajete im popise Dragovoljaca i Branitelja. Najbolje je kada netko ne zna niti kako se zoveš a odmah si mu prijatelj. Psihosocijalni rat, je pokrenut protu njih, kao što su oni odobrili čišćenje redova Dragovoljaca i Branitelja, od 1992 do danas. Prema tome: Ne dirajte Branitelja i Dragovoljca u Hrvatu, jer vam nije stalo, do ničega osim do uništenja tuđeg života. Strah tek dolazi na vrata, pa potražite svoje kolege, jer ste tulavi, plitki, glupi, nazadni, dosadni, i kriminalom ogrezli. A o krvi da i ne govorimo. Govorit će 12 redarstvenika, ali će Vam biti kasno. Tutankamon je bio Kralj egipatski veliki. Njega su balzamirali, da bi pobijedio smrt. Mene kad budu sahranili, i nakon par milisekundi u božjem vremenu odkrili, i otvorili, naći će kamen za pritiskanje kupusa. Kažu ljudi, ne kvari se…

2 misli o “SOA ili sigurnosna obavještajna agencija je po informacijama se trebala zvati HOA!

 1. Sviđa mi se · Odgovor · 7 · 19. studenoga 2015 17:36

  Mantis Chico
  Moj dida i njegova dva brata sa završili na Blajburgu on kao domobran a ostala dvojica kao ustaše . Prvo sto laže je da kod Celja nije bilo sukoba , proboj su vodili ustaše i četnici , i bilo je jos na 2 mjesta žestokih sukoba sa partizanima . Kad su došli do britanaca , kad su skuzili da ih nece pustit pokusali su ponovo u proboj i britanci su ih pobili jedan dio se uspio probit iza britanskih linija skupa sa četnicima.Jer u proboju su bila dva brata od mog djeda koji su preživjeli jedan je bio teško ranjen . I nisu se vracali u Hratsku do 90. Nakon pokušaja proboja islo je razoružavanje dok je jedan dio zagovarao da se idi ponovo u proboj prema partizanima. Nakon razoružavanja od britanaca ustaše su bacale svoje uniforme i otimali uniforme od domobrana tj. mladih vojnika kao sto je bio moj dida. Moj dida je uvjek govorio da su za Blajburg najodgovorniji Pavelić i čitav vrh NDH-a da su samo svoju guzicu spašavali a veliki dio nedužnih je stradao , jer da su ostali u Zagrebu nista od ovog nebi desilo.
  Sviđa mi se · Odgovor · 2 sata

  Milan Boban ·
  Probudi se Chico, otvori i protrljaj malo prespavane oči preko sedam desetljeća. Kažeš da su Pavelić i čitavi vrh NDH krivi za subdinu Bleiburga bez da si donio ijedan važeći razlog ili dokaz.
  Za tvoju informaciju i informaciju onih koji misle kao i ti, istina je sasvim drugačija od one koju si ti i tvoji istomišljenici naučili u titovim školama. Ne krivim te za to, jer nisi imao drugog izbora; ili se pokoriti titovcima i njihovoj strahovladi pa plesati njihovo kolo onako kako oni hoće, što bi se reklo dozvoliti da ti MOZAK PERU I OPETU, ili bježati, ne iz Hrvatske nego iz Jugoslavije, kako bi spasio “svoju guzicu” (kako ti kažeš za Poglavnika i za politički vrh NDH) kao što su mnogi drugi učinili, uključivši i moju malenkost, jer mi je prijetila velika opasnost od svih titovaca i njihove UDBE i svih udbaša.
  Opet za tvoju unformaciju, vidim i osjećam da nisi znao (ne krivim te, na svu žalost nisi sam, već mi te je žao da nisi znao) a trebao si znati da je DE JURE ET FACTO NDH postojala kao priznata Hrvatska Države hrvatskog naroda, te kao takova imala je svoju vojsku, svoju vladu, svoju diplomaciju, svoja predstavništa, svoje međunarodne misije koje su uzajmno i protokolski djelovale sa misijama drugih zemalja. Nije nikakova tajna da se je već 1944. godine primjećivalo da će savezničke snage pobijediti snage Trojnog pakta.
  U tu svrhu hrvatske Misije su uspijele da i NDH pristupi i potpiše Ženevsku konvenciju o ratnim zarobljenicima. U tu svrhu Drvatska Državna Vlada NDH je napisala MEMORANDUM HRVATSKE DRŽAVNE VLADE…(klikni na naslov i pročitaj cijeli tekst tog Memoranduma pa će ti mnoge stvari biti još jasnije i potpunije) kojeg je 4 svibnja 1945. godine Ministar dr. Vjekoslav Vrančić i kapetan bojnog broda hrvatske Mornarice NDH Andrija Vrkljan ponijeli da bi ga uručili Savezničkim Snagama za sredozemlje koje se je nalazilo tada u Italij.
  Dalje Chic, HDV, tj Hrvatska Državna Vlada je imala potpuno jamstvo od strane savezničkih Snaga da se hrvatska vojska može njima predati i da će se prema istima poštivati o ratnim zarobljenicima Ženevske Konvencije iz godine 1929. Očito je danas, poslije 72 godine te velike tragedije hrvatskog narod, da je HDV sve moguće učinila, i to po dogovoru, da se prida Saveznicima u velikoj nadi da će se OVI DRŽATI SPORAZUMA I RIJEČI te zaštiti hrvatsku predanu vojsku i hrvatski narod. Ali ONI to nisu učinili, već su kukavički prekršili svoje OBEĆANJE I RIJEČ, predali titi i jegovim zlikovcima hrvatsku vojsku i civile na klanje. To se danas zna i na tisuće otkrivenih jama te zločine svjedoče. To je upravo to što titovci svih boja i tedencija žele te zločine prepisati Poglavniku dru. Anti Paveliću i svim braniteljima NEZAVISNE DRŽAVE HRVATSKE, NDH.
  Mislim poštovani Chico, ako je to tvoje ime, da te nisam uvrijedio što sam ti iznio malo istine za koju nisu znao.
  PoZDrav. Milan.
  Sviđa mi se · Odgovor · Upravo sad

  Milan Boban ·
  “IN MEMORIAM 74 OBLJETNICE POGIBIJE KRILNIKA JURE FRANCETIĆA” č
  http://otporas.com/in-memoriam-74-obljetnice-pogibije

  JURU FRANCETIĆA JE UBILA PARTIZANSKA BOLINIČARKA KOJA JE BILA ZADUŽENA ZA CIJELODNEVNU SKRB O JURI FRANCETIĆU | Otporaš
  https://otporas.com/juru-francetica-je-ubila-partizanska…/

  HERCEGOVAČKI HRVAT FRANJO CIGIĆ U BORBI ZA HRVATSKU DRŽAVU.
  https://otporas.com/wp-admin/post.php?post=2847&action=edit

  Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.