Uzmite 3 milijarde eura, i idite bijelim kabrioletom u baštu, ali Hrvatsku ne ćete dobiti!

Nije dobro u ovaj dan govoriti ništa loše, jer nije dobar. Kažu oni koji dana rata nisu vidjeli i postali filozofi, novinari. Jer naprosto netko mora biti veći, brži, deblji, žešći, tanji, dulji, pametniji, uskraćeniji za pamet, bogatiji, književniji nadaren, i tulaviji jer ne zna da je izdaja vidljiva, samo onima koji ju prodaju. Tako i nadobudni novinari, tipa onih koji si daju to šta za pravo komentirati, i dodavati.

Osim toga dodavanje high-tehničkih novotarija u postrojbe nije dodijeljeno svima sa rukama i nogama već i onima teško oštećenog vida kao i lapsus lingve, nedefiniranih svojstava, koje utječu na krajnje reaktivno ponašanje, jer ništa nije dano redovnim putem već krišom putem “medija” koji je dolazio i dijelio sve ove naprave, za suicidne naume ili reakcije u glavi ali i nogama…Ovo potonje recimo izlazak u kafiće i ispijanje piva, tableta te potom dolazak kući i padanje u dubok san iz kojeg nemaš povratka, jer se san produlji do 17 sati a ponekad cijeli dan te nastane klinička smrt.

Greška
This video doesn’t exist

Nadalje ova dijagnoza “ćaknut”, PTSP, zapravo je umatanje u maglu da se stvarnost opaka i gorka ne bi vidjela. Zato i nasrćemo i jedan na drugoga, i zato se svadimo i ne slažemo se, a može kazati za sve one koji uznemiruju branitelje pa i mene, ako sam to pokušao osim u samoobrani, jer zamisao je da se nijedan branitelj ne udalji od mjesta boravka, da bi se sve svelo na nulu, da bi isto to bilo ponavljano u lekcijama od životne važnosti koje moraju isplivati u karcinogenim pojavama, kao i suicidnim mislima koje se ne riješavaju jeftino. Sljedeća zamisao je da se izčisti svaki detalj iz živog branitelja dragovoljca da bi lakše manipulirali istinom likovi poput Gojka Šuška, i onih prodanih duša koji su bili, spremni i rođenog brata prodati da bi određena mafija imala biznis, da bi određeni lobi opstao. Ustao je jedan ili progledao jedan do dva, a 100.000 branitelja umre, i 6.790 se ubije. Jer imamo blaženu, HZZO, HZMO, i min. Branitelja. Danas je taj broj i veći. Ponekad se mogla pogledati i okolina pa se primjete misli, veselje, radost, tuga, jad i sve drugo. Kao i prisustvo svih onih duša koje smo poznavali i dijelili sa njima do zlo. Jel trebate kredit? Uzmite 3 milijarde eura, i idite mercedesom bijelim kabriolet u baštu, ali Heroje ne ćete dobiti! Hoće li nas istina ubiti? Neka nas ubija, jer drugo nismo ni zaslužili, jer se ne znamo nositi sa Judama i komunistima! A pogotovo sa onima koji nas smetaju ili smetaju ili hine da nas smetaju sa srbizmom.

Jedna misao o “Uzmite 3 milijarde eura, i idite bijelim kabrioletom u baštu, ali Hrvatsku ne ćete dobiti!

  1. Nikako ne mogu razumjeti ljude koji se prodaju i izdaju i svoju Majku za najmanji proboj ili dobivanje vlasti ili novca ,i ne razumijem dali su to uopšte ljudi a kamoli pravi istiniti Branitelji koji su stavljali svoje živote na oltar Domovine i proveli punih pet godina na prvim linijama obrane ne razmišljajuči o svojim životima obiteljima a kamoli o velikim činovima ili mirovini. Več o maloj Švicarskoj čak i mnogo bogatijoj Bogom datu Zemlju Mira i Blagostanja prepunu božjih darova i bezbroj prirodnih bogatstava koja samo može poželjeti bilo koja druga Država. Zar smo se zaista za to borili , ali neka znaju svi koji su izdali Svetinju obrambenog Domovinskog rata opljačkali svetu zemlju da če jako odgovarati za sva svoja zlodjela koja su počinili i nikakovo bogatstvoim neče moči pomoči, jer tako sam odavno več i zapisao. Amen.

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.