O Specijalnom ratu protiv Hrvata 2.!

Specijalni rat!

11754974_140196842980037_338011039_o

U tom ratu pobjeđuje onaj koji angažira onog „malog“čovjeka svog prvog susjeda, prijatelja, brata, svoju obitelj, djecu. To je najmoćniji sastav, koju ove postrojbe mogu imati. Sa jednim zajedničkim ciljem: Uništiti neprijatelja, psihološki, moralno ga oslabiti, prisiliti na predaju i kukavičluk.

Žaloste me rečenice  i naslovi koje čitam na portalima poput: primjetili smo da se protiv Hrvatske vodi neko vrijeme Specijalni rat… Od strane Srbije nikada nije prestajao, a očituje se nakon Dom. rata ogromnim količinama opijata na ulicama gradova koji redovito dolaze sa te strane, kriminalnim aktivnostima političara, jer oni kao po naruđžbi su „najslabiji“na poroke i kušnje. Cajke, njihove pevaljke, starlete i četnici koji pjevaju diljem lijepe naše imaju zadatak da nas uvedu u letargiju i stanje mirovanja     ( prividnog mira, ravnodušnosti, stanja kojeg zovem  – state disarmament ili u prijevodu – razoružano stanje), na taj način oni ostvaruju sve ono što su zamislili, uz pomoć izdajnika iz redova Hrvatskih političara!…

Političarima, tajkunima, kriminalnom miljeu je potreban novac.Valjda ga zato i toliko vole. Više od onog čovjeka koji svako jutro ispred moje zgrade sakuplja plastične boce…. Onima koji su započeli sijanje otrova Specijalnog rata – NE…nije njima bitan novac, već slabljenje mladeži i korisnika opijata, za potrebe budućeg rata. Njima je bitno uništiti mladež  prije nego stanu na noge, uništiti im radna mjesta, snove o školovanju, napredku, obitelji i u konačnici-snove o životu! To je sjeme zla koje nam se sije, klija i raste u našoj psihi a nemamo pojma kako će se očitovati onda kada je najpotrebnije.

Kada je potrebna naša reakcija?

Imate primjere iz svakodnevnog života, svuda oko Vas, u vašem domu, i to na malim ekranima. Uglavnom imate priliku gledati Teletubise, koji ne znaju gdje su šuplji a upravo oni nam kroje kako će mo provesti dan. Da li će nam minirati savjest, psihu sa podlim informacijama, ili će Vas dovesti skupa sa mnom pred svršen čin!?

A ŠTO TADA? Obično oni koji misle svojom glavom gledaju sa strane na takva zbivanja, i donose sud i ocjenu, koja je uvijek ispravna i realna.  A što je to danas nemoguće za izvesti?  Pa uglavnom sve je moguće, imali mi čuvara ili ne. Prisluškivali nas ili ne. A činjenica je da imamo i jedno i drugo, i ne samo to, već i službe koje nisu i ne rade u interesu Hrvatskog naroda! Ovo govorim već jako dugi niz godina, a očitovalo se pogrešnom procjenom u Podunavlju. Do mirne reintegracije nije trebalo nikada doći! Trebali smo to vojničkom čizmom pregaziti i osvojiti.

Tek tada bismo imali trajni mir, doduše nešto manji broj traktora u Hrvatskoj, no niti to nije globalni problem jer Hrvat nije gledao nikada u dvorište „komšije“! “Komšije“ su te koje gledaju već 150 godina u naše dvorište-pljačkaju, siluju, pale, ubijaju sve što počinje sa predznakom – nesrbin,Hrvat i Katolik. Odakle im samo to pravo? Tko ih je ovlastio da pitomi Hrvatski narod vode na klanje? Odakle im pravo da ruše gradove, bombardiraju 1991 Vukovar, a danas 2015 sa istom retorikom dolaze u Hrvatsku i proglašavaju blaženog Alojzija Stepinca-Ustaškim Vikarom!? (Sjetimo se Jovana Raškovića,prilikom njegovih govora na mitinzima.) A naša Policija to sve gleda kao tele u šarena vrata,kao da ih se to ne tiče…kao da im sutra neće bradata gamad sa šajkačama napasti djecu u nekakvoj drugoj izvedenici balvan revolucije,i to u verziji kao u aplikacijama 5.0!?

U nekim drugim podlim niskim akcijama koje samo četnicima mogu pasti napamet.  I nitko ništa nije poduzeo, niti kani poduzimati! U najmanju ruku je govornik A.Vulin trebao dobiti zabranu pristupa na Hrvatsko tlo. TRAJNU! Documenta i druge nevladine organizacije su ništa drugo do servisi, odnosno izvršitelji zadataka, koji se kuju i planiraju u Srbiji. Mislim tako a govorim i pišem već niz godina da je vrijeme da Hrvati udare i uzvrate Hrvatskim odgovorom, dakle Hrvatskim Specijalnim Ratom!

Ali… vladajućoj komunističkoj kamarili moram odati priznanje na revnosti u ubijanju moždanih stanica, psihe, duše, srca i tijela Hrvata i Hrvatica!.. no jedna mala napomena.  Predugo ispitujete strpljenje poštenog Hrvatskog čovjeka!
Hrvati su tromi, po vjeroispovijesti Katolici, nenasilan, pitom narod. Moglo bi biti zbog klime,ili šljivika kojih više nema, kao i svinjokolja koje ste ukinuli. Dakle pazite se komunjare i četnici!  T-84 će vam biti mila majka spram Hrvata koji su se razljutili i krenuli po svoju “pravicu”! Sjetite se „Oluje 1995“. Traktorijada Vas boli…Vas pripadnike Nebeskog naroda,odabranike sv.Save,polupijanog“sveštenika“koji je izvrnio svih 10 Božjih zapovjedi i protumačio ih onako kako srbima odgovara, za probitak vlastitog srbskog naroda! Ali nije on jedini. Tu je i Vuk Karađžić,kleptoman intelektualnog vlasništva,plagijator.

Ovo što ste posijali, će te meni se čini po tko zna koji put-sami pojesti, bez žlice, viljuške i noža. Rukama i prstima kako srbima pristaje, od davnina. Onako kako su vas na vaše mjesto stavili Turci, Bugari, 1995 u OLUJI Hrvati,potom NATO Pakt i Kosovski Albanci u ( povijesnim lekcijama !??), koje, uzgred  NISU BILE GREŠKE a niti SPECIJALNI FILMSKI EFEKTI, već naputak za buduće okršaje, koji slijede, a koje ste zasijali – po običaju, van granica vaše zemlje! Pametan uči na greškama, a budaletini nije dosta milijun šamara i šuteva u guzicu. Budala je uvijek budala, i to ostaje do kraja života. A genetskim kodom se prenosi sa koljena na koljeno, na vašu djecu,koju uzgred učite od malena već u školama da je Vukovar, Dubrovik, Bosna – srbski teritoriji, srbske zemlje!

Koliko vas je poginulo tamo na Vukovaru? 10.000? 15.000? 20.000? 25.000? A lijepo vas je majka vaspitala… jurišali ste na Vukovar, na 1800 branitelja sa snagama koje su bile dvadeserostruko veće i snažnije.  Dakle, 15-20 srbskih neprikosnovenih junaka, svetosavskih junačina, na jednog Vukovarskog branitelja!

Pa koliko vas srba ima uopće u srbiji!? E ja ću vam reći… Do prosinca 1991 vas je bilo 18.000-20.000 MANJE nego na posljednjem popisu stanovništva. No nemojmo se zanositi. Pametnom je dosta jednom, a budala dođe po šamar svaki puta, jer silu samo razumije!  Baš me zanima kakvi će traktori biti u sljedećem sukobu!? A mislim da su proizvedeni, odavno. No nije fora kupovati velike moderne traktore sa klima uređajima. Fora je voziti ruske traktore-e to je taj đir koji volite!

Ali isto kako se s vremena na vrijeme trebaju reinstalirati Windowsi, tako će i vama, vaši stručnjaci, „vaši prvosveštenici – duhovni vodiči u pakao“ SPC, MEMORANDUM i SANU 2  te povjesničari koji su inače lakrdijaši na teškim halucinantnim drogama napraviti krila, jer jedan nebeski narod to i zaslužuje…da leta po tuđem dvorištu i vascelom srbskom eteru! Dok ga ne zaustavi  „kamen iz praćke…“Ali da razjasnimo nešto…1991 vas je zaustavilo 1800 bojovnika,vrlo slabo naoružanih,uglavnom pješačkim naoružanjem i nešto protivoklopnog naoružanja…Idući puta vas čeka ISTO toliko bojovnika DO ZUBA naoružanih sa logistikom koju čini 10.000 ljudi koji rade samo za njih!

Dobro došli na buduće bojište koje se zove Hrvatska. Ne ćemo spominjati pod kojim brojem če se voditi taj sljedeći upad. Ali bar svojim Teletubisima kažite onda,da nije u pitanju “vojna vežba”!

Uostalom znate kako će završiti!

About Stric Ivan 2527 Articles
Rano jutro pola pet. Svaki dan putujem na poso kod gazde na poso. Gazda je dobar bio pa mi je poso dao, jer nemam ni za suvu kiflu. Doduše jogurt sam krao dok gazda nije sazno da sam krao. Ondak sam dobio "vaspitnu" tri, četiri od gazde jer je reko da sramotim obitelj gazdinu i moju. Inače gazda je iz sela. Ja sam isto. Al nismo iz istog. Neki dan je bio neki čoek koji se hvali kod gazde da je izumio prozor (windows) i da je zaradio milijarde na račun nas koji nemamo prozor. Mene ne bi preveslo jer mi Prozor imamo u Bosni. I tako... Bio je darežljiv. Ja nisam šćeo jedan taj prozor (windows) al mi je gazda rjeko da ne budem nagao i da uzmem jer bih inače u protuprotivnom trebao za pare kupiti prozor. Kaže ćoek da je iz Amerike i da od para ne zna šta će pa je počeo trovat ljude. Oto se mom gazdi nije dopalo..."Mali!"-ovamo dolazi zovne me gazda. "Idi po burek kod "Trifrtalj Mande" i reci joj da ga zasoli ko što su joj pretci (burekđžije) zasolili Borđžijama. "Za Dom!"-rekoh i odjurih po burek. Trifrtalj Manda je bila ugledni buregđžija, a zvali su ga Manda jer je za okladu pojeo 100 komada ćelapa i popio gajbu piva. A ono tri frtalj je dobio jer mu je još mjesta ostalo za pojest u drobu, pa je ošo kući i pojeo još lonac sarme od prošlog tjedna, jer burek ne jede iz buregđžinice, jer bi time kršio poslovnu politiku. I tako...Vratim se da kod gazde i donesem burek. "Evo gazda ja donio burek, još je vruć, kaže Manda da ga je osobno sam izgazao nogama!" "E takog te volim, kad si poduzetan, kad radiš, pereš suđe, čaše, prostoriju krćme i kada naplatiš." "Dobro gazda, al aj mi reci što nikad ne uzmeš pare kad naplatim?" "Jer svakom drpiš trostruko. Šta si radio onom Palestincu? Jaseru Arafatu? "Ništ..". Jesam ja 100 put rekao kako nije lijepo gledat tuđu ženu? "Pa dobro, ja to od milja..."Od Milja!? Kolko ja znadem ti voliš od milja plavuše a Jaserova je bila crnka i dala mi je onu sliku Alajbegove đamije. "Pa dobro mogu i ja nešto pogledat ako je lijepo". "Možeš ali joj ne moraš davat broj telefona krćme pa da me zivka i psuje tebe, jer onda ja moram objavljivat rat Jaserovim ratnicima". Dok je gazda tako gunđo i kudio me, kaže gospodin prozor( Bill Gates) da je burek famozan, i da nikad nije pojeo tako sladak burek.(!?) Baš je glup taj Bill...burek ne može biti sladak, več odmesa, odsira, i odzelja. Gazda je stajao iza šanka, i glancao čaše, a ja ko ja, imao sam svoju odoru. To mi je gazda kupio. Čizme, pantole, kožnu jaknu, bijelu košulju i crnu kravatu. Eh umalo zaboravih. Gazdina poslovna politika je bila da svi moramo pokrov imati na glavi. Kapu. Ja sam dobio isti ko i gazda, zbog ravnopravnosti, kako mi je gazda kasnije objasnio. I moja i njegova kapa se zvala fes. I došla je Fed Ex-om sa Bliskog Istoka. Ošišo sam se na nulu, a ostavio sam samo brkove za znak raspoznavanja. Jedan put kad se zaratilo, da mi nije brkova ne bih dobro prošao. Uperio čovjek pušku u mene: "Ausweis sofort!" Ja neimadoh osobnu kartu i viknuh: "Heil Hitler". Kamarad možeš ić, reče jedan do njega koji je razumio i kineski. Eto od tada gazdu poznam. Imali smo i slovo iz abecede na njoj, a gazda mi je i to objasnio, da su se to Hrvati pod tim slovom borili da bi posvojili Bosnu, Hercegovinu, Sanđžak komad Italije točnije Trst jer se tamo išlo u šverc riflama. Pa da i oni zarade malo od šverca. Kaže gazda jednom prilikom da su moje najbolje koje postoje i da su stare 501 godinu."Dobro je gazda!"- jać nastavit sa pranjem suđa, a ti idi sa gostom ćakulat. I tako dok sam ja prao suđe i glancao čaše, kod nas su tijekom mjeseci i godina dolazili raznorazni pjevači Halid, Guns n Roses, Mladen Grdović, Serverina, Jelena Rozga, Lidija Bačić i neka grupa Sex Pistols isto ali bez basiste jer se oženio i ostavio bend. Kasnije kada sam porastao sam saznao da je svoju hanumu ukiselio jer mu se nije dopao ruž. Taj basist Sida je bio nadrogerisan. Za to je to i napravio. Ne volim drogu. Ondak su dolazili Viktor Orban, Donald Trump, onda je dolazio čovjek raketa Donaldov najveći neprijatelj jer stalno prijeti Americi sa raketlama sa borbenim glavama. Onda je dolazila Gabriela Merkel, pa Berlusconi koji nije nikada bio sam. Vazda je sa njim bilo cura plavih i crnih i crvenih. Ali ne ovakih crvenih ko što je danas crvenih i vjeruju u savez komunista. Gazda je nosio crvenu maramu pa je dobio traumu. Nije volio crvene i UDBA-u. To su brate Berlusconijeve bile žene za oko za ruku i za pojas okačit. Tolko dobro. Pošto sam bio konobar prišao sam Berlusconijevim curama i rekao: "Felatio, felatio!" Cure su ozbiljno svatile posao i dale na mene. Šta je dalje bilo, mogu napisati u svojim memoarima. Berlusconi je bio šarmer, i volio je darivati manje od sebe. Valjda po parama. Ja sam para imo kolko je gazda davao. I bilo mi je dosta. I ondak ko je još ono dolazio? Ček da se sjetim? Znam da od Srba nije niko dolazio jer su se jako nešto naljutili jer ih je gazda tamanio ko muve kućne u ratu. Mog su gazdu zvali prijetalji Herojem, al on je bio običan mali čovjek. I volio je bliskoistočni smisao za humor. I ja sam isto volio posebno kad je Berlusconi doveo par sirijskih cura. Brisao sam ja čaše i sjećao se kako su me izfelatirale. U mene je sve moralo biti u redu. Šank, police, gosti nisu smjeli donositi oružje, drogu, bijelo roblje. Crno su smjeli ali na vlastitu odgovornost. Prijetila je revolucija nakon Donalda Trumpa u Ameriki pa je htio postati kandidat da bi smirio stanje. Donald je bio velik čovjek. Al sam ja gazdu volio više, jer sam sa njim stalno išao u akciju. Vremeplovom smo se vraćali u prošlost i ispravljali greške ako smo ih neđe napravili. Ae! Imali smo više posla sa bogatima nego sa siromašnima. Gazda je to razumio, i nije dao da mi se išta dogodi. A pošto su kod nas dolazili razni narodni pjevači i sastavi kao što sam već rekao Guns n Roses, Sex Pistols, Damned, Real Kids, MC5, i drugi koje ovim putem stavljam na popis onih koje sam umalo zaboravio. Jest vala. Perem ja čaše i brišem kad nešto puče. Ja se okrenu, a ono čovjek iz Prozora (Bill Gates) osta rumena lica. Aha! Gazda mu zveknuo šamar jer je upetljan u trovanje čovječanstva sa nekim virusom Covic 19. Ša je bilo jarane!? -upitam ja kad je počeo čovjek prozor počeo nešto govoriti. Jel ti znaš đe si došo? Ovo je...ponovi za mnom i tu me gledaj. OVO JE!...sad reci krćma. KRĆMA...kod Satana...JES I LIKE SATAN...ne pitam te to majmune već ponovi...KOD SATANA...Panonskog...PANONIA. E tako...sad si naučio važnu lekciju da se ne zajebava i ne fali sa zločinom na javnom mjestu. Jesi skonto? Du ju anderstud? Imaš vraga u Americi pa nek te on odgaja kad nisu ćaća i mater. Bil Gates počme plakat i klecajući ode vanka. Pazi na kanal!-sam još uspio viknuti za njim. Nisam uspio u namjeri, jer je upo u njega a u taj kanal su komšije bacale govna iz cisterni u koje su upumpavale govna i smeće. "Znači gazda on se ne če izvaditi iz njega dok ne okaje grijehe svoje? Tako je mali! "Gazda možemo li mi iz Bosne uvesti nargile. Ja sam vidio u prolazu kada smo bili u Palestini da su ljudi pušili nargile i pili čaj. Mogli bi to uvesti kao posebnu ponudu zagoste." Šta će im nargila?" "Jel imaju ašiša? Imaju...Pa neka puše brate mili kolko hoće". Ionako ispadne sa kamiona svaki mjesec drveni sanduk od 30kg ašiša. "Jest vala gazda, znaš poso al ga zna i vozač kamiona. Štas mu ono reko? Budem li te vidio da mladeži prodaješ drogu, ostaćeš bez noge idući put kad budeš sjeo u krćmu". "A jes vala jesi ga ustrašio..." Takva je poslovna politika bila u gazde. Gazda je volio čist račun i žene. Svak onaj koji je mislio da nije volio taj se zajebo. Ako se nije ženio, to ne znači da nije volio žene. Pa ni Isus se nije ženio, tako kaže glasnogovornik iz Vatikana. Da ne kažem nešto teže, pustit ću grupu neku da pjeva, bolje nego da kažem neku parabolu, pa ću još i veći glupost napraviti. "Ta ti je pametna!"-Zapiši za sutra. Lepog Maria zovni treba se pripremiti za novi rat. Golub pismonoša mi je javio da počinje. Su kim, tj. protiv koga? Ja gazda ne bi više u sanitet...pun mi fes zavoja i tableta. Gazda me pogleda, priđe i odigne fes sa moje glave. Od kad ovo nosiš?- prosuše se tablete, ispadoše dva prva zavoja, pincete i škare za zavoj. "Od 1991 nosim!-rekoh. Ne moraš više prvi zavoj nosat, od sada i od ovog trenutka si razdužen ko i ja, nas rat ne interesira jer se rat vodi na Zamlji, a do tamo ne možemo niti svemirskim brodom, al zato imamo besplatanu internetsku televiziju, i gledamo šta se događa onima koji su a jesu. A ovo je njihov san, ono što sanjaju. Gazda, sad znam! Mogli bi smo se nazvat: Dobar, loš, jao! Može...reče gazda i zapali cigaretu iz duvankese.