Strah? Na žalost ja to nemam!

Ne treba daleko ići od doma svoga. Dovoljno je ćirnuti na društvene mreže i evo znanja svekolika. Od juda, domoljuba onih koji traže brzi seks, online seks, travestije svakojake. Ja to malo mudrije radim-propitujem? ONLINE naravno. Pitam tko te poslao, po čijem naputku trebaš raditi? Imaš li mozga zna tko si što i odakle si, a cilj i misija ti je vidljiva kao i kad propadne špaga kroz čakšire (hlače op.S/I). Nisam siguran da si išao u školu već si dobio po babi i po meni-stricu Ivanu flisku da si odmah počeo govoriti jedini književnim jezikom kojeg poznaješ: zaklat ću te Striče Ivane, tijelo ti ne će imati oznaku na grobu-Križ. Majku će mo ti silovati!

Zar misliš da ja ne znam gdje je INA i tko se sve raduje, a tko očekuje i priželjkuje kada ću baciti dlaku. Naravno da nisam zvao snage reda…uredno ću se upoznati sa tobom, slikati te i objaviti tvoj foto na mom blogu. Izjenjenog opisa naravno.

Netko misli da je lako blogirati, i ispisivati desetine tisuća redova, obrađivati teme, oslikavati karakter političara i negativca i biti spreman boriti se ako te slučajno nekakav udbaški plaćenik zaskoči iz mraka sa čakijom. Istina ima dva lica i oba su jednaka. Crveno bijelo kao premili nam grb. Savjet budući blogerima…: Piši i govori istinu ma koliko povrijeđen bio, jer postoje ljudi koji čitaju i uživaju u napisanom, koji su Domoljubi. Zbog njih sam tu. Dok postoji jedan čitatelj koji će moje redove čitati ja ću pisati. Postoje i oni drugi koji trebaju informacije, do kojih sam došao mukotrpnim istragama i propitivanjem, na davno zaboravljenom polju kojeg nam osporavaju a to je Domovinski rat. Nije lako živjeti tako…Bez kune idem naprijed, što osvojim moje je, kao u video igri nenasilnoj PACMAN. Ponekad trešnja, jagoda, jabuka, a kada dođem do ključa odključavam i ostavljam otvorena vrata, da se Domoljubi uvjere na kakvog sa kripla naletio. Dvoličnog UDBA-ša. E pa ti sad vidi UDBA-šu kolike rogove imaš…mogao bi past s nogu od umora i očaja dok me uplašiš.