Sa rogatima se ne treba bosti, ali ga možeš navući na tanak led!

Smatram da je čovjek, Hrvat, i na koncu hrvatski ratnik i te kako ugrožen na ovom svijetu.

Zašto tako mladi i naprasno odlazimo? Je li u pitanju mobilizacija uma duha i tijela? Je li u pitanju, akcija, protu Boga? Činjenica je da nas je Dragovoljaca sve manje i manje u Hrvatskoj, i da mi katolici odlazimo dok partizani ostaju na životu. Nije sve odano no evo je i istina. Ratna žrtva, mora ostati ideja i nit vodilja, ka mirovnoj inicijativi, i to svjetskih razmjera. Nije Knin prekomjerno granatiran, već je Vukovar sravnjen sa zemljom. Napravimo i podržimo inicijativu, jer je to sveti cilj nenasilne borbe. Sve dok neprijatelj ne krene, na domaća ognjišta. Onda će biti “bježte pete zasrat ću vas”! U tome je poanta, vidjeti neprijatelja u bijegu.

Vlakovođe koji nisu u stanju držati kontrolu i upravljati linijom koja je dana, makar ta linija bila i na tračnicama nisu zaslužili voditi Hrvatsku ka boljitku, jer su boljitkom nazvali svoj osobni interes. Zato i odlaze Dragovoljci i Branitelji. Nije mi dano niti da sudim ili da vodim i stoga ne odustajem od svega, jer mi je zlo, koliko Hrvat Hrvatu može biti vuk, Vučić, i vukodlak, a koliko suborac, ili primoren na nešto treće. Poimam, da se ovo više ne će ponoviti, jer bi to značilo, da se zločin i povijest ponavlja…onda čemu svrha vjerovati u nekoga kao npr Srbin, ako nas mori svojom volšebnom željom za uništavanjem? SPC je doktorirala na uništenju ovih navedenih pojmova.

  1. Braka
  2. Obitelji
  3. Muškarca
  4. Žene
  5. Boga sama
  6. Duha svetoga
  7. Ljubavi
  8. Domovine

Sve što sam naveo je ugroženo od temelja do krova, a istanbulska konvencija je samo još kruna na glavi vraga, jer je on iza nje i nakon njenog usvajanja dolaze još veći zadaci i nakon toga i novi problemi.

Mislim da je sve rečeno!

Dobar dan pameti!