Ne traži ratnika u sebi, kad si to što jesi!

Udba čini od nas posvađane pojedince, i u svakoj svađi uživaju. Malog čovjeka napadaju rečenim i neizrečenim prijetnjama. Registrirate li vi ponekad prijetnje? Ili ste taj osjet zauvijek zatvorili u kavez, i prepustili drugima da ga hrane i drže na životu? Sa čime ga hrane? Sa jelovnikom koji je sastavljen od: ma sve je u redu. To mi se samo čini. Ma bit će bolje. Promijenit će se nešto.

GREŠKA, OGROMNA GREŠKA.

Učili su nas zadnjih 20 godina, kako se trebamo izolirati, svak u svom svijetu. Jedino smo potrebni za glasovanja. No da li smo iskoristili vrijeme provedeno u izolaciji, korisno i pametno? Ja osobno jesam. Ako smo dozvolili da nam je sve svejedno i da nam je dobro kada drugi odlučuje mjesto nas problemi tek tada počinju. Da li smo tražili duh ratnika u sebi i što se sa njim dogodilo? Zašto trpi toliko nepravdu, jaram i zlo oko sebe i drugih?

Zbog čega nasrću na male ljude? Nisu li nasrtitelji upravo ( pri tome mislim na Sabor) kriminalaci, lopine, protuhe bjelosvjetske kao i manijaci kojima treba na licu mjesta suditi za zlodjela koja su počinili, i to na način da ih se uhiti? A koji je Vaš “izgovor” ako smijem znati? U genima? NIJE. Ne bježim od toga. Slični smo jako Vi i ja. Ali je razlika u tome što ste vi kadri učiniti i što ste učinili pod pokroviteljstvom vjere i vaše gladi za moći, foteljom i pozicijom, a što sam ja učinio i moji suborci za Hrvatsku samim time što smo izbjegavali zločine raditi. Jesi ga zarobio? Predaj stoku krezubu Policiji pa neka ga zamijene za jednog našeg.

E pa svaki čovjek ima duh ratnika u sebi…tu je snaga. Ona je sa nama, traži riješenje, lovac je, i prepoznaje strah jer strah ima miris, kao što je meso crvene boje. Da li će čovjek odkriti duh ratnika u sebi, je pitanje staro tisućama godina. Oni koji nisu znali imaju li duh u sebi, pitali su starije i mudrije. Uz malo sreće bi dobili odgovor. Oni sa očima otvorenim, ne bi nikada pitali imaju li ili nemaju, jer, zašto traže kad su to što JESU!