O nama

Ovu knjigu posvećujem svim poginulim bojovnicima u Domovinskom ratu, žestokoj borbi protiv povijesti, četnika, komunista, slavoserba, te svim malim ljudima koji se nigdje danas ne spominju a dali su veliki obol u pobjedi nad hordama zla i srbočetničkim snagama koji su nas htjeli poklati, kuće spaliti i istrijebiti nas.

Za generale i velike njuške me nije briga, jer prstom nisu mrdnuli za malog Hrvata i Hrvaticu, te za njihovu obitelj. Oni su se osigurali bar za dvije generacije nakon svoje smrti.

Ova web stranica je jedna vrsta retrospektive mog osobnog promišljanja o događanjima u Hrvatskoj i buretu baruta na kojem sjede političari iz Sabora. Komično mi je to gledati sa strane kako se izmjenjuju na straži, a vatra je svuda oko njih, koja vrlo lako može zahvatiti i sporogoreći štapin.

Posebno se zahvaljujem mom prijatelju i bratu po oružju, Zvonku Jelčiću koji me je na neki način poticao da sve ono što sam pisao, i o čemu smo pričali, živjeli i proživljavali, sročim na ovoj stranici. Mnogima se neće dopasti što je napisano, no to me nije briga. Znam tko sam, što sam i kamo idem…a da li ću nekoga povesti na to putovanje, ovisi o meni osobno.

Ovim putem, tko god bude pročitao ovaj nadnevak, neka znade, da tražimo suradnike koji su jako dobri u sljedećim područjima:

-psihologija

Bog i Hrvati!

Za Dom Spremni!

Žig