Doprinos Punk/Rockera u domovinskom ratu!

U domovinskom ratu 1991-1995 je bilo veliko učešće punk rokera iz cijele Hrvatske i dijaspore. Zagreb, Vinkovci, Čakovec, Varaždin, Zadar, Split, Osijek, pa iz dijaspore USA, Canada, Australia, i sa drugih kontinenata. Možda ih je bilo i sa Grenlanda…mislim da jedino iz Afrike nije bilo nikoga. Jer tamo nemamo korijena. No Srbi imaju i to sa roga Afrike. Dokazano je da postoje geni u njima koji su ljudožderski.

Ok….idemo na temu. Bendovi koji su svojim antikomunističkim stavom formirali psihu punk rokera koji su učesnici dom. rata su sljedeći: the Ramones, Sex Pistols, New York Dolls, John Thunder, Buzzcocks, The Clash, The 4 Skins, The Stooges, i mnogi drugi. Bilo je i stranih dragovoljaca u domovinskom ratu, iz mnogih zemalja Europe. Prema podacima ih je poginulo oko 650, iz navedenih odredišta.

Pozicija punk rokera, je bio rov, napad, prva crta obrane, obrana i bitka za svaku kuću, i svaki cilj, prva pomoć, miniranje objekata, prijevoz ranjenika, što mnogi danas generali zaboravljaju pa i estradni umjetnici koji su ostvarili sve moguće u slobodnoj domovini, Hrvatskoj. Ti isti estradni umjetnici idu danas u Srbiju i ljube cajkačama, srpskim lepojkama dupe, što je krajnje ponižavajuće u krajnjoj crti mišljenja, za njih dupeljupce. Stoga neka im je…kako su si napravili neka im bude. Tko trči judama i četnicima u Srbiju, osim ako nije u tajnoj misiji, neka se kloni našeg podneblja, i Hrvatskog tla, jer je natopljeno krvlju neprijatelja, u ratu 1991-1995, a u povijesti našom hrvatskom jer nam je misija bila ostvariti slobodnu i neovisnu Hrvatsku. Neka se nikada ne zaborave punk rokeri, koji su dali živote za Hrvatsku i ostali invalidi, i podobijali karcinome, i druge bolesti, te su im pokrove i vječna ognjišta prekrili stijegovi i punk rock glazbu i život zamijenili tri hitca u zrak…i dan danas odjekuju rafali i eksplozije, u meni, jer svoje suborce ne mogu i ne želim zaboraviti i prepustiti zaboravu.